LEASEOFFERTE.com breidt activiteiten uit met Finadom Hypotheken

LEASEOFFERTE.com breidt activiteiten uit met Finadom Hypotheken


Nieuwsupdate – LEASEOFFERTE.com breidt activiteiten uit met Finadom Hypotheken

Leusden, 12 april 2023

LEASEOFFERTE.com onder leiding van Ginger Eman is intermediair in equipment leasing en financiering binnen het MKB en MKB+ segment. In de afgelopen jaren kregen wij regelmatig vragen of we ook in privé diensten konden aanbieden met name op het gebied van financiering(en), verzekering(en) en hypotheken helaas beschikten wij niet over de benodigde diploma’s en AFM-vergunning.

Mijn zoon, Dion Eman afgestudeerd voor HBO Bedrijfkunde ziet dezelfde kansen en potentie in de markt. We besloten samen de dienstverlening verder uit te breiden en hebben in de afgelopen 2,5 jaar alle benodigde wft diploma’s behaald. Inmiddels beschikken we over een AFM vergunning en zijn we gestart met hypotheekadvies onder de naam Finadom Hypotheken.

Finadom Hypotheken is een zelfstandige dochteronderneming welke zich bezighoudt met hypotheekadvies, vermogensadvies, consumptief krediet en verzekering(en) voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Door deze uitbreiding kunnen wij onze klanten volledig bedienen en ontzorgen met betrekking tot alle financiële vraagstukken.

Neem gerust een kijkje op de website van Finadom Hypotheken.

Meer weten over onze dienstverlening? We staan graag voor je klaar!