Werkwijze financial lease aanvraag voor equipment, bedrijfsmiddelen en objectfinanciering

Werkwijze financial lease aanvraag voor equipment, bedrijfsmiddelen en objectfinanciering


Werkwijze financial lease aanvraag

Leasing of financiering van auto's, bedrijfsauto's, bedrijfsmiddelen, equipment of machines (nieuw en gebruikt)

Voorwaarden

  • Uit uw jaarcijfers van uw onderneming moet blijken dat u de maandelijkse lasten van uw leaseovereenkomst kunt betalen;
  • Bent u een startende ondernemer, zzp'er dan zijn er in sommige gevallen mogelijkheden om voor een financiering in aanmerking te komen, voorwaarde is minimaal een aanbetaling tussen de 15-20% van de aanschafwaarde en een een goed ondernemingsplan.

Maak uw eigen lease offerte

Wanneer u een auto, bedrijfsauto, bedrijfsmiddel, equipment of machine heeft gevonden bij een leverancier dan kunt aan de hand van de offerte een financial lease berekening maken op onze website. Financial lease is een zakelijke financiering. U kunt maximaal het aankoopbedrag exclusief BTW financieren. Het BTW-bedrag betaalt u zelf en is niet financierbaar. Direct na het invullen van uw gegevens ziet u uw leaseofferte in beeld en na het verzenden van uw aanvraag ontvangt u per e-mail uw voorlopige lease offerte.


Enkele gegevens aanleveren

In deze voorlopige lease offerte welke u per e-mail ontvangt staat welke informatie wij van u nodig hebben. Wanneer u een personenauto of een bedrijfsauto wilt leasen/financieren (financial lease) hebben wij in de meeste gevallen geen jaarcijfers nodig.   
Bij het leasen van overige bedrijfsmiddelen, equipment, machines etc.  zijn de meest voorkomende benodigde gegevens het volgende:

  • Recente, definitieve jaarcijfers onderneming (bij een eenmanszaak meest recente IB aangifte)
  • Verkoopofferte of voorlopige factuur van uw leverancier

Acceptatie in 4 tot 48 uur

Na ontvangst van de aan te leveren gegevens (mits van toepassing) wordt uw aanvraag beoordeeld. Bij aanvragen voor een personenauto of bedrijfswagen krijgt u binnen enkele uren daarvan de uitslag. Bij overige bedrijfsmiddelen, equipment en machines binnen uiterlijk 48 uur. Bij akkoord ontvangt u per e-mail een definitief leasevoorstel. Deze is vrijblijvend. U kunt zelf aangeven of u er gebruik van wilt maken.


Ondertekening lease offerte / leasecontract
 

  • U ondertekent uw lease offerte/leasecontract
  • U levert enkele aanvullende gegevens aan (o.a. IBAN-nummer, factuur van uw leverancier en kopie ID-bewijs);
  • U betaalt het BTW-bedrag aan de dealer of aan de financieringsmaatschappij of leasemaatschappij;
  • U betaalt de aanbetaling aan de dealer of de leasemaatschappij of financieringsmaatschappij (mits van toepassing).

Uitbetaling en aflevering

Uw leverancier krijgt in de meeste gevallen het te financieren bedrag exclusief BTW uitgekeerd. In sommige gevallen of bij sommige financieringslijnen wordt het volledige aankoopbedrag inclusief BTW uitbetaald. Wanneer de uitbetaling heeft plaats gevonden kan de auto, bedrijfswagen, machine, equipment of ander bedrijfsmiddel aan u afgeleverd worden.