Frequently asked questions (FAQ)

Frequently asked questions (FAQ)


Bij LEASEOFFERTE.com kunnen wij ook financial lease regelen voor u als starter / startende ondernemer. Dit is afhankelijk van het type, soort object of de financieringsvorm. Mogelijk kan er een aanbetaling (naast het BTW bedrag) of garantstelling worden gevraagd. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Een Financial Lease is uitsluitend bedoeld voor de zakelijke markt. Wel kunnen wij u als particulier vanuit ons dochterbedrijf, Finadom-Hypotheken helpen met een consumptief krediet, verzekering of hypotheek.
 

Het is niet altijd verplicht maar voor snelle acceptatie kunt u voor de zekerheid een overzicht sturen van de meest recente jaarcijfers en een kopie van de offerte. Deze kunt u mailen naar aanvragen@leaseofferte.com

Financial lease is een financieringsvorm waarbij de kredietverstrekker (lessor) tijdens de looptijd van de overeenkomst juridisch eigenaar blijft terwijl het volledige economisch eigendom zoals het gebruik, de verzekering en het onderhoud overgaat op de kredietnemer (lessee)

Financial lease (financiële leasing) wordt vaak gebruikt voor de aanschaf van auto's, bedrijfswagens, vrachtwagens, opleggers, machines, motorfietsen, grondverzetmachines, agrarische machines, CNC bewerkingsmachines, productiemachines en overige bedrijfsmiddelen met een serienummer zijn te financieren.

Afhankelijk van het type machine/object/bedrijfsmiddel zijn er twee leasevormen mogelijk namelijk een netto operational lease of een financial lease. In beide gevallen dient er een passende verzekering worden afgesloten en u bent verantwoordelijk om voor het onderhoud te zorgen.

U betaalt aflossing en rente. Overige kosten zoals verzekering, onderhoud en houderschapsbelasting zijn niet inbegrepen.