De voordelen van financial lease

De voordelen van financial lease


De voordelen van financial lease

 

Er zijn steeds meer bedrijven die kiezen voor financial lease. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos en er zijn een hoop voordelen bij een financial leasecontract. Of het nu gaat om machines leasen of transportmiddelen leasen, door financial lease is het mogelijk om deze te financieren zonder grote investeringen vooraf.

 

Hoe werkt financial lease?

 

Op het moment dat je kiest voor financial lease, leen je een deel of zelfs het gehele aankoopbedrag van je nieuwe auto of machine. Vervolgens betaal je iedere maand een vast bedrag tot het einde van de leaseperiode. Meestal is er aan het einde nog een slottermijn over. Deze kun je mee financieren in je volgende leasecontract of afbetalen. Direct vanaf het begin ben je al economisch eigenaar, ook dit zorgt voor extra voordelen.

  

Als je kiest voor financial lease, profiteer je onder andere van de volgende voordelen:

 

Vast bedrag per maand

 

Het grootste voordelen van leasen is dat je een vast bedrag betaald per maand. Je weet dus precies waar je aan toe bent, zonder dat je vooraf grote investeringen hoeft te doen. Voor veel ondernemers is het namelijk niet mogelijk om in één keer een grote som geld te investeren. Door financial lease is dit gelukkig ook helemaal niet nodig!

 

Verschillende aftrekposten

 

Een ander groot voordeel van financial lease, is dat je gebruik kunt maken van verschillende aftrekposten. Hierdoor hoef je uiteindelijk een stuk minder belasting te betalen. Zo is er de Milieu-investeringsaftrek, renteaftrek en investeringsaftrek, hier kun je allemaal gebruik van maken wanneer je een leasecontract hebt afgesloten. Daarnaast is het ook mogelijk om je nieuwe transportmiddel of machine jaarlijks af te schrijven.

 

Leaseperiode en aflossen

 

Iedereen zijn situatie is anders en dus heeft iedereen ook andere behoefte en wensen tijdens het afsluiten van een leasecontract. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden bij financial lease. Je kunt zelf de leaseperiode en het slottermijn bepalen. Ook als je tussentijds wilt aflossen is dat geen probleem, hierdoor wordt de looptijd verkort.

 

Wil je ook een nieuwe auto, vrachtwagen, productiemachine of een ander soort transportmiddel of machine leasen? Wij helpen je om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Hierdoor betaal je nooit te veel! Neem contact met ons op en binnen 4 tot 48 uur zullen wij vrijblijvend een voorstel doen.