Finadom Hypotheken voor financieel advies op maat

Finadom Hypotheken voor financieel advies op maat


Bij Finadom Hypotheken kun je terecht voor Hypotheken, Hypotheekadvies, Consumptief kredietadvies, Vastgoedfinancieringen en Verzekeringen. 


Vanuit LEASEOFFERTE.com richten wij ons op de zakelijke markt en merkte dat we veel vragen kregen of wij ook diensten hadden op het gebied van hypotheken, verzekeringen en consumptieve leningen. Om hier antwoord op te kunnen geven is onze dochteronderneming Finadom Groep B.V. opgericht en zijn gestart met het label, Finadom Hypotheken. Finadom staat voor Financieel Advies op Maat.

  • Consumptief kredietadvies
  • Hypotheken
  • Hypotheekadvies
  • Vastgoedfinancieringen
  • Verzekeringen

Met Finadom Hypotheken willen we onderscheidend zijn en vinden we dat het nog persoonlijker kan dat klanten bij ons terecht kunnen voor alle financiële vraagstukken zowel in privé als zakelijk. Ook vinden wij ons financieel maatwerkadvies niet alleen voor één bepaald moment in je leven, maar juist gedurende jouw hele leven. Een band opbouwen met elkaar voor de lange termijn met regelmatige contactmomenten, dat is waar wij voor staan!

Zelf je hypotheek berekenen of wil je vrijblijvend een afspraak maken neem dan contact met ons op of kijk op de website van Finadom Hypotheken.

Finadom-Hypotheken        
Fokkerstraat 16 (3e etage 3.13)        
3833LD Leusden

 


085 080 67 25