draai uw apparaat horizontaal voor optimaal gebruik

Zonnepanelen leasen

Zonnepanelen Leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig
✓ Bereken uw leaseprijs online!


Wilt u zonnepanelen aanschaffen zonder ineens een grote investering te doen? Dan bent u bij LEASEOFFERTE.com aan het goede adres. Bij ons kunt u terecht voor het leasen van uw zonnepanelen en wordt de investering verspreid over een langere periode, en zorgt ervoor dat de cashflow van uw onderneming niet wordt aangetast.

Werking zonnepanelen en vermogen

Het vermogen van zonnecellen wordt uitgedrukt in Watt-piek (Wp). Dit is de opbrengst wat een zonnepaneel kan leveren onder de meest optimale omstandigheden. In Nederland wordt het optimale resultaat bijna nooit gehaald. Ook wordt er bij omvorming van stroom energie in warmte omgezet, die dus verloren gaat. Je kunt het beste het vermogen in Watt-piek dan ook met 0.80 vermenigvuldigden om tot een reële jaaropbrengst in kWh te komen. Stel dat u een zonnepaneel neemt met een vermogen van 600Wp dan wek je ongeveer 480 kWh stroom per jaar op. LEASEOFFERTE.com vindt het erg belangrijk dat u de juiste keus maakt wanneer u zonnepanelen gaat leasen.

Werking zonnepanelen en plaatsing

LEASEOFFERTE.com regelt graag uw financiering door middel van leasen en wijst u op de plaatsing van uw zonnepanelen. Houd rekening met de plaatsing van uw zonnepanelen. De meest optimale plaatsing, is wanneer de zonnepanelen op het zuiden worden gericht en je daarmee het grootste rendement kunt behalen. Wanneer het dak waarop u de zonnepanelen gaat plaatsen ook geschikt is voor een hellingshoek van 36 graden, dan zal het rendement van uw zonnepanelen optimaal worden benut. In de praktijk heeft het dak meestal beperkingen en zal er rekening moeten worden gehouden met een lager rendement. 

Werking zonnepanelen en richting

Het is niet mogelijk om bij elk dak de zonnepanelen op het zuiden te richten. Dan zal er zoveel als mogelijk naar het zuidoosten of het zuidwesten gericht moeten worden zodat uw zonnepanelen een acceptabel rendement levert. Ook moet er goed gekeken worden of er schaduw optreedt door omliggende gebouwen. Want ook schaduw heeft consequenties voor het rendement van zonnepanelen. Het is erg belangrijk dat wanneer u zonnepanelen overweegt aan te schaffen en te leasen, goed te laten onderzoeken hoe de zonnepanelen het best geplaatst kunnen worden om het beste rendement te kunnen leveren. Er zijn helaas partijen op de markt waarbij niet gekeken wordt naar alle aspecten die juist van toepassing zijn op het leveren van het meest optimale rendement, want uiteindelijk bepaald de hoogte van de investering, de garantievoorwaarden, rendement van de zonnepanelen en terugleververgoeding hoe snel u uw investering terugverdient. Heeft u een weloverwogen keuze gemaakt dan kunt u bij LEASEOFFERTE.com uw leaseovereenkomst regelen.

De voordelen van leasen:

Financial lease is de meest gekozen vorm en zijn de volgende voordelen te behalen:

  • De investering kunt u voor 100% financieren.
  • Wanneer u zonnepanelen financiert behoud u uw werkkapitaal.
  • Het voordeel van financial Lease is dat de machine direct op uw balans komen te staan en u ook kunt profiteren van mogelijk fiscaal voordeel.
  • U betaalt vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.
  • U profiteert direct van een lagere energierekening 

Zonnepanelen leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in zonnepanelen? Een financial lease komt in de regel meer voor dan het aanvragen van een bankkrediet. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en met marktconforme condities te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van zonnepanelen zijn uw kosten exact bekend. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag. Het leasen van zonnepanelen bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw zonnepanelen, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Naast zonnepanelen kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere objecten leasen

lees meer... lees minder

Maak direct uw Leaseofferte

1

Stap

2

Stap

3

Stap

Uw Leasebedrag per maand € 0


Alle velden met een * zijn verplicht.

Alle velden met een * zijn verplicht.


Alle velden met een * zijn verplicht.


Direct contact