WKK | Warmte-krachtkoppeling

WKK | Warmte-krachtkoppeling

WKK | Warmte-krachtkoppeling leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Een WKK | Warmte-krachtkoppeling aanschaffen? U kunt direct gebruik maken van vele voordelen die een WKK of warmte-krachtkoppeling biedt zonder dat u direct uw werkkapitaal hoeft aan te spreken. Door te leasen kunt u de investering spreiden over de door u gekozen looptijd. De maximale looptijd van een warmte-krachtkoppeling / WKK is 84 maanden.

Warmte-krachtkoppeling ook WKK genoemd wordt gebruikt voor het gelijktijdig opwekken van warmte en kracht (elektriciteit). De kracht is afkomstig van een brandstofcel, verbrandingsmotor of gasturbine en wordt meestal aangewend om een generator aan te drijven waardoor elektriciteit wordt opgewekt. De warmte die daarbij vrijkomt gaat zeker niet verloren en wordt voor eigen toepassing nuttig gebruikt denk bijvoorbeeld aan productie van warm water, stoom of hete lucht.

Bespaar met een WKK of warmte-krachtkoppeling en doe uw leaseaanvraag bij LEASEOFFERTE.com

Er zijn veel bedrijven die warmte nodig hebben voor hun eigen productieproces. Vaak wordt deze warmte verplaatst via stoom, maar ook warm water zijn veel voorkomende warmtedragers. Op de klassieke manier wordt warmteopwekking geproduceerd door middel van een gas- of olie gestookte ketel. Steeds meer bedrijven maken de overstap naar een warmte-krachtkoppeling / WKK om hiermee warmte te produceren. Het toepassen van een WKK brengt economisch voordeel. De elektriciteit die geproduceerd wordt door een warmte-krachtkoppeling of WKK kan ter plaatse gebruikt worden, waardoor deze hoeveelheid zelf geproduceerde c.q. opgewekte elektriciteit niet hoeft te worden afgenomen bij een energieleverancier en hierop wordt bespaart. Veelal wordt de toepassing van een WKK of warmte-krachtkoppeling ondersteund door subsidies.

De voordelen van leasen:

Financial lease is de meest gekozen vorm en zijn de volgende voordelen te behalen:

 • De investering kunt u voor 100% financieren.
 • Wanneer u een warmte-krachtkoppeling of WKK financiert behoud u uw werkkapitaal.
 • Het voordeel van financial Lease is dat de machine direct op uw balans komen te staan en u ook kunt profiteren van mogelijk fiscaal voordeel.
 • Het tot stand komen van de financiering van de door u gekozen machine gaat veel sneller en gemakkelijker dan financiering van een bancaire lening.
 • U betaalt vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.
 • U profiteert direct van een lagere energierekening

Warmte-krachtkoppeling / WKK leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial lease en operational lease

 • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service
 • Scherpe tarieven
 • Snel & eenvoudig

Ook een (jong) gebruikte WKK / warmte-krachtkoppeling kunt u financieren

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

 • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van een warmte-krachtkoppeling / WKK zijn uw kosten vooraf bekend. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag. Het leasen van een WKK / warmte-krachtkoppeling bij LEASEOFFERTE.com is meestal op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw warmte-krachtkoppeling, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het bedrijfsmiddel via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale voordelen als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een warmte-krachtkoppeling / WKK ? Een financial lease komt in de regel meer voor dan het aanvragen van een bankkrediet. Het is vaak eenvoudiger, sneller en met scherpere condities te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Naast een Warmte-krachtkoppeling kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere objecten leasen

 

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object WKK | Warmte-krachtkoppeling
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
WKK | Warmte-krachtkoppeling
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.