Weegmachine

Weegmachine

Weegmachine leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Kies uw eigen type en merk weegmachine financier dit door middel van een financial lease. In de meeste gevallen is een maximale looptijd van 84 maanden mogelijk. Het leasebedrag is afhankelijk van de door u gekozen looptijd, aanbetaling en/of slottermijn. Omdat wij beschikken over eigen leasespecialisten en wij goede samenwerkingen hebben met verschillende financieringslijnen is een snelle beoordeling mogelijk en volgt een acceptatie in de meeste gevallen binnen 4 tot 48 uur.

Weegmachine nodig? Deze kunt u financieren/leasen via LEASEOFFERTE.com

 • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service
 • Snel & eenvoudig
 • Scherpe tarieven

Bij LEASEOFFERTE.com kiest u zelf uw leverancier en merk

U kunt zelf uw machine bij een leverancier uitzoeken. Wij verzorgen uw leaseovereenkomst. Weegmachines van merken alsNewWeigh, Combimat en Atomaworden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Multihead wegers

Multihead wegers werken op hoge snelheid en zijn zeer nauwkeurig. De multihead weger maakt zelf de best mogelijke combinatie na het wegen van het product.

Lineaire wegers

Lineaire wegers zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Een korte lineaire weger is gemaakt voor fijnere producten, waaronder koffiebonen en waspoeder. Een lange lineaire weger is geschikt voor zeer breekbare producten die moeilijk transporteerbaar zijn, zoals geraspte kaas.

Flexibel leasecontract

Financial lease kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, is het vaak mogelijk uw materieel zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw weegmachine zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast leasebedrag per maand. Het leasen van een weegmachine of andere Food & AGF machines bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw weegmachine, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

De voordelen van leasen:

Financial lease is de meest gekozen vorm en zijn de volgende voordelen te behalen:

 • De investering kunt u voor 100% financieren.
 • Wanneer u een weegmachine financiert behoud u uw werkkapitaal.
 • Het voordeel van financial Lease is dat de machine direct op uw balans komen te staan en u ook kunt profiteren van mogelijk fiscaal voordeel.
 • Het tot stand komen van de financiering van de door u gekozen machine gaat veel sneller en gemakkelijker dan financiering van een bancaire lening.
 • U betaalt vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een weegmachine gaat veel eenvoudiger, sneller en met marktconforme rentetarieven te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Ook (jong) gebruikte weegmachines kunt u financieren:

 • Machines tot 3 jaar oud - maximale looptijd leaseperiode 60 maanden

Naast weegmachines kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere Food & AGF machines leasen:

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Weegmachine
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Weegmachine
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.