draai uw apparaat horizontaal voor optimaal gebruik

Vulmachine leasen

Vulmachine leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig
✓ Bereken uw leaseprijs online!


U kiest uw eigen type en merk vulmachine en kunt deze financieren door middel van een financial lease. In de meeste gevallen is een maximale looptijd van 84 maanden haalbaar tegen een vast maandbedrag. Vanwege de samenwerking met vele financieringslijnen en onze eigen leasespecialisten is een snelle beoordeling mogelijk en volgt een acceptatie in de meeste gevallen binnen 4 tot 48 uur.

Vulmachine nodig? Deze kunt u financieren/leasen via LEASEOFFERTE.com

 • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service
 • Snel & eenvoudig
 • Scherpe tarieven
 • Vaste maandelijkse kosten

  Met leasing van uw vulmachine zijn uw maandelijkse kosten vooraf bekend. U betaalt een vast leasebedrag per maand. Het leasen van een vulmachine of andere Food & AGF machines bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van de machine(s). U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw vulmachine, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op de door u aangeschafte machine(s) via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

  Flexibel leasecontract

  Wanneer u een  financial lease afsluit dan geldt er een vaste looptijd. Wanneer u gedurende de looptijd een nieuwe machine als vervanging overweegt, is het vaak mogelijk uw huidige vulmachine in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

  De voordelen van leasen:

  Financial lease is de meest gekozen vorm en zijn de volgende voordelen te behalen:

  • De investering kunt u voor 100% financieren.
  • Wanneer u een vulmachine financiert behoud u uw werkkapitaal.
  • Het voordeel van financial Lease is dat de machine direct op uw balans komen te staan en u ook kunt profiteren van mogelijk fiscaal voordeel.
  • Het tot stand komen van de financiering van de door u gekozen vulmachine gaat veel sneller en gemakkelijker dan financiering van een bancaire lening.
  • U betaalt vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

  U kiest zelf het merk en type vulmachine

  U kunt zelf uw vulmachine bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Vulmachines van merken als Hamba, Gasti, Waldner, Lieder en Benhil worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

  Waarom is kiezen voor een financial lease beter dan een bankkrediet

  Investeren in een vulmachine gaat veel eenvoudiger, sneller en met marktconforme rentetarieven te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

  Waarom LEASEOFFERTE.com?

  Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Onze onafhankelijkheid en samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn het beste past bij uw wensen.

  Naast vulmachines kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere machines leasen:  lees meer... lees minder

  Maak direct uw Leaseofferte

  1

  Stap

  2

  Stap

  3

  Stap

  Uw Leasebedrag per maand € 0


  Alle velden met een * zijn verplicht.

  Alle velden met een * zijn verplicht.


  Alle velden met een * zijn verplicht.


  Direct contact