Volkswagen

Volkswagen

Volkswagen Leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig 
✓ Bereken uw leaseprijs online!

Volkswagen personenwagen of bedrijfswagen (bestelbus) leasen? Neem met een leaseperiode van maximaal 60 maanden een Volkswagen personenauto en of bedrijfsauto (bestelauto) voor uw bedrijf. Tegen een vast maandelijks bedrag bent u direct economisch eigenaar.

Volkswagen personenauto of bedrijfsauto leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Waarom kiezen voor LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Deze onafhankelijkheid en samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn de beste oplossing voor u biedt.

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd: 

  • Nieuw en gebruikte personenauto's en bedrijfsauto's: maximale looptijd 60 maanden

Hierbij geldt dat de leeftijd van de auto tijdens het willen aangaan van een overeenkomst niet ouder is dan ongeveer 8 jaar.

Flexibel leasecontract

Financial lease kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd een andere aanschaf overweegt, is het vaak mogelijk uw huidige auto zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen/financieren.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een Volkswagen personenwagen of bedrijfswagen? Door dit te leasen hoeft u niet in eens uw liquiditeit aan te spreken en kunt u het te financieren bedrag spreiden over de gewenste looptijd. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en met marktconforme tarieven te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw Volkswagen personenauto of bedrijfsauto zijn uw maandelijkse kosten bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een Volkswagen personenwagen, bedrijfswagen of andere automerken bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief de BTW. Het BTW-bedrag betaalt u zelf aan bij de dealer of autobedrijf waar de auto wordt aangeschaft, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in sommige gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. Het maandelijkse leasebedrag verlagen kan door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Zelf uw type Volkswagen personenwagen of bedrijfswagen uitkiezen bij een autodealer of autobedrijf

U kunt zelf een Volkswagen personenwagen of bedrijfswagen bij een dealer of autobedrijf uitzoeken. Wij regelen uw leaseovereenkomst. Naast het automerk Volkswagen worden ook automerken als BMW, Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Kia regelmatig geleased of gefinancierd bij LEASEOFFERTE.com.

Naast het automerk Volkswagen kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere merken auto’s leasen/financieren

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Volkswagen
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Volkswagen
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.