Voedselverwerkende machine

Voedselverwerkende machine

Voedselverwerkende machine leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Kies volledig uw eigen type en merk voedselverwerkende machine en financier deze door middel van een financial lease. In de meeste gevallen is een maximale looptijd van 84 maanden haalbaar tegen een vast maandelijks leasebedrag. Vanwege onze samenwerking met vele financieringslijnen en snelle beoordeling volgt een acceptatie in de meeste gevallen binnen 4 tot 48 uur.

Voedselverwerkende machine nodig? Deze kunt u financieren/leasen via LEASEOFFERTE.com

 • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service
 • Snel & eenvoudig
 • Scherpe tarieven

Bij LEASEOFFERTE.com kiest u zelf uw leverancier en merk

U kunt zelf uw Food & AGF machine bij een leverancier uitzoeken. Wij verzorgen uw leaseovereenkomst. Voedselverwerkende machines van merken als GEA, VDL, MCR, Urschel, Thompson, Baader en van Uhm worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Er zijn verschillende voedselverwerkende machines denk bijvoorbeeld aan:

 • Bakkerijmachines
 • Drankenmachines
 • Food en overige machines
 • Kaasverwerkingsmachines
 • Non-Food machines
 • Visverwerkingsmachines
 • Vleesverwerkingsmachines

Flexibel leasecontract

Een financial lease kent een vaste looptijd. Maar wanneer u gedurende de looptijd een andere machine overweegt, is het vaak mogelijk uw huidige machine zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw voedselverwerkende machine zijn uw maandelijkse kosten bekend. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag. Het leasen van Food & AGF machines bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van de machine(s). U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw voedselverwerkende machine, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

De voordelen van leasen:

Financial lease is de meest gekozen vorm en zijn de volgende voordelen te behalen:

 • De investering kunt u voor 100% financieren.
 • Wanneer u een voedselverwerkende machine financiert behoud u uw werkkapitaal.
 • Het voordeel van financial Lease is dat de machine direct op uw balans komt te staan en u mogelijk ook van fiscaal voordeel kunt profiteren.
 • Het tot stand komen van de financiering van de door u gekozen machine gaat veel sneller en gemakkelijker dan financiering van een bancaire lening.
 • U betaalt vaste maandelijkse leasetermijnen tijdens de looptijd.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Het leasen van een voedselverwerkende machine komt in de regel meer voor dan het aanvragen van een bankkrediet. Het is veel eenvoudiger, sneller en met lagere rentepercentages te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Deze onafhankelijkheid in combinatie met de samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij u veelal een passende aanbieding kunnen doen.

Naast voedselverwerkende machines kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere Food & AGF machines leasen:

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Voedselverwerkende machine
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Voedselverwerkende machine
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.