Verreiker

Verreiker

Verreiker leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

 

Verreiker leasen doet u bij LEASEOFFERTE.com met een maximale financieringsperiode van 84 maanden. Hierdoor hoeft u niet in een keer een grote investering te doen en behoud u uw liquiditeit. Een nieuw of (jong) gebruikte verreiker leasen het kan beide en wij denken hierin graag met u mee.

Verreiker leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

 

Ook (jong) gebruikte verreikers kunt u financieren bij LEASEOFFERTE.com

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een verreiker? Het leasen van verreikers, bouwmachines of grondverzetmachines wordt veel gedaan dan het arrangeren van een banklening bij de bank. Het is eenvoudiger, verloopt sneller en met marktconforme rentetarieven te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van een verreiker zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een verreiker of andere bouw- en grondverzet equipment bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw verreiker, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Flexibel leasecontract

Bij financial lease zit u in tegenstelling tot bij operational lease niet vast aan een vaste looptijd van een leasecontract. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, is het vaak mogelijk uw materieel zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

U kiest zelf het merk en type verreiker bij een leverancier

U kunt zelf een verreiker bij een leverancier uitzoeken, vervolgens kunt u bij ons de leaseovereenkomst regelen. Verreikers van merken als Manitou, Kramer, Merlo en JCB worden regelmatig geleased bijLEASEOFFERTE.com.Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Naast verreikers kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere bouw - en grondverzetmachines leasen

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Verreiker
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Verreiker
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.