Verkoopwagen | Marktwagen

Verkoopwagen | Marktwagen

Verkoopwagen of marktwagen leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Een verkoopwagen of marktwagen leasen? Bij LEASEOFFERTE.com bent u dan aan het juiste adres. Een marktwagen of verkoopwagen leent zich uitstekend voor een lease-financiering. U hoeft geen grote investering te doen en u bepaalt zelf de maandelijkse kosten door middel van de aanbetaling en het slottermijn. Na afloop van de afgesproken looptijd bent u volledig eigenaar van de verkoopwagen of marktwagen.

Verkoopwagen of marktwagen leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Deze onafhankelijkheid in combinatie met de samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn de beste oplossing voor u biedt.

Ook een (jong) gebruikte marktwagen of verkoopwagen door middel van financial lease financieren

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • Nieuw materieel: maximale looptijd 72 maanden
  • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden

U kiest zelf het merk en type marktwagen of verkoopwagen

U kunt zelf uw Verkoopwagen bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Verkoopwagens van merken als Borco, Spewi en Tamhart worden regelmatig geleased bijLEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een verkoopwagen of marktwagen?Het leasen van vergelijkbaar equipment of materieel is meer gangbaar dan het arrangeren van een banklening. Het is eenvoudiger, sneller ente realiserenmet marktconforme rentetarieven dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Flexibel leasecontract

Financial lease kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, is het vaak mogelijk uw materieel zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw marktwagen of verkoopwagen zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een verkoopwagen, marktwagen of andere truck en trailer objecten bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw verkoopwagen, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Naast verkoopwagens of marktwagens kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere trucks en trailers leasen

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Verkoopwagen | Marktwagen
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Verkoopwagen | Marktwagen
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.