draai uw apparaat horizontaal voor optimaal gebruik

Verhuiswagen leasen

Verhuiswagen leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig
✓ Bereken uw leaseprijs online!


Een verhuiswagen leasen? Tegen een vast maandelijks leasebedrag wordt u eigenaar van uw eigen verhuiswagen of ander vergelijkbare bedrijfsmiddelen. Door te leasen met een maximale financieringsperiode van 84 maanden, maakt u optimaal gebruik van fiscale voordelen en behoud u uw liquiditeit. U kiest volledig uw eigen merk en type verhuiswagen, waarna de acceptatie (uitslag) dankzij onze persoonlijke service en directe behandeling door onze leasespecialisten doorgaans binnen 4 tot 48 uur volgt.

Verhuiswagen nodig? Deze kunt u leasen/financieren bij LEASEOFFERTE.com

 • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service
 • Snel & eenvoudig
 • Scherpe tarieven

 • Bij LEASEOFFERTE.com kiest u zelf uw leverancier en merk

  U kunt zelf uw machine bij een leverancier uitzoeken. Wij verzorgen uw leaseovereenkomst. Verhuiswagens van merken als DAF, Fiat, IVECO, MAN, Mercedes Benz, Renault en Volkswagen worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

  Flexibel leasecontract

  Financial lease kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd een andere aanschaf overweegt, is het vaak mogelijk uw huidig verhuiswagen in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

  Vaste maandelijkse kosten

  Met leasing van uw verhuiswagen zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast leasebedrag. Het leasen van een verhuiswagen of ander vergelijkbare financieringsobjecten bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw verhuiswagen, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

  De voordelen van leasen:

  Financial lease is de meest gekozen vorm en zijn de volgende voordelen te behalen:

  • De investering kunt u voor 100% financieren.
  • Wanneer u een verhuiswagen financiert behoud u uw werkkapitaal.
  • Het voordeel van financial Lease is dat de machine direct op uw balans komen te staan en u ook kunt profiteren van mogelijk fiscaal voordeel.
  • Het tot stand komen van de financiering van de door u gekozen machine gaat veel sneller en gemakkelijker dan financiering van een bancaire lening.
  • U betaalt vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

  Beter financial lease dan een bankkrediet

  Wilt u investeren in een verhuiswagen? Het leasen van soortgelijke bedrijfsmiddelen of equipment wordt regelmatig bij ons gefinancierd. Het is veel eenvoudiger, sneller en met marktconforme rentetarieven te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

  Ook (jong) gebruikte verhuiswagens kunt u financieren:

 • Machines tot 3 jaar oud – maximale looptijd leaseperiode 60 maanden
 • Machines vanaf 3 tot 5 jaar – maximale looptijd leaseperiode 48 maanden
 • Machines vanaf 5 tot 10 jaar – maximale looptijd leaseperiode 36 maanden
 • Naast een verhuiswagen kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere bedrijfsmiddelen of equipment leasen:  lees meer... lees minder

  Maak direct uw Leaseofferte

  1

  Stap

  2

  Stap

  3

  Stap

  Uw Leasebedrag per maand € 0


  Alle velden met een * zijn verplicht.

  Alle velden met een * zijn verplicht.


  Alle velden met een * zijn verplicht.


  Direct contact