Veewagen | Veevervoer

Veewagen | Veevervoer

Veewagen of veevervoer equipment leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Veevervoer of veewagen leasen? Tegen een vast maandelijks leasebedrag wordt u eigenaar van uw eigen veewagen of ander veevervoer. Door te leasen met een maximale financieringsperiode van 84 maanden, maakt u optimaal gebruik van fiscale voordelen en uw liquiditeit. U kiest volledig uw eigen type en merk veevervoer of veewagen, waarna de uitslag/acceptatie doorgaans binnen 4 tot 48 uur volgt dankzij onze persoonlijke service en directe behandeling door onze leasespecialisten.

Veewagen of veevervoer equipment nodig? Deze kunt u financieren/leasen via LEASEOFFERTE.com

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Snel & eenvoudig
  • Scherpe tarieven

U kiest zelf het merk en type veewagen of ander veevervoer equipment

U kunt zelf uw veewagen of andersoortig veevervoer bij een leverancier uitzoeken. Wij verzorgen uw leaseovereenkomst! Veevervoer of veewagens van merken als DAF, MAN, Renault, Scania en Volvo worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Flexibel leasecontract

Financial lease kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd een andere veewagen of veevervoer overweegt aan te schaffen, is het vaak mogelijk uw huidig object in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

De voordelen van leasen:

Financial lease is de meest gekozen vorm en zijn de volgende voordelen te behalen:

  • De investering kunt u voor 100% financieren.
  • Wanneer u een veewagen of ander soortgelijk veevervoer financiert behoud u uw werkkapitaal.
  • Het voordeel van financial Lease is dat de machine direct op uw balans komen te staan en u ook kunt profiteren van mogelijk fiscaal voordeel.
  • Het tot stand komen van de financiering van de door u gekozen machine gaat veel sneller en gemakkelijker dan financiering van een bancaire lening.
  • U betaalt vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw veewagen zijn uw kosten exact bekend. U betaalt een vast overeengekomen maandelijks leasebedrag. Het leasen van veevervoer, veegwagens of andere bedrijfsmiddelen bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het financieringsobject. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw veevervoer, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Deze onafhankelijkheid in combinatie met de samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn past bij uw wensen ende beste oplossing biedt.

Naast veewagens of andere veevervoer equipment kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere machines leasen:

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Veewagen | Veevervoer
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Veewagen | Veevervoer
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.