Touringcar | Autobus

Touringcar | Autobus

Autobus of touringcar leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Autobus of touringcar leasen? Wordt door middel van financial lease direct eigenaar van uw eigen merk en type naar keuze, tegen een vast maandelijks leasebedrag en een maximale financieringsperiode van 84 maanden. Bij deze leasevorm heeft u fiscale voordelen. Doordat onze leasespecialisten direct uw aanvraag in behandeling nemen, een eerste beoordelingscheck uitvoeren, korte lijnen hebben met onze financieringslijnen volgt een uitslag (goedkeuring acceptatie of afwijzing) doorgaans binnen 4 tot 48 uur.

Autobus of touringcar nodig? Deze kunt u financieren/leasen via LEASEOFFERTE.com

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Snel & eenvoudig
  • Scherpe tarieven

U kiest zelf het merk en type autobus of touringcar

U kunt zelf uw autobus of touringcar bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Autobus of touringcar van merken als MAN, Mercedes Benz, Scania, Setra, Van Hool en VDL worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Flexibel leasecontract

Financial lease kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd een andere aanschaf overweegt, is het vaak mogelijk uw materieel zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

De voordelen van leasen:

Financial lease is de meest gekozen vorm en zijn de volgende voordelen te behalen:

  • De investering kunt u voor 100% financieren.
  • Wanneer u een autobus of touringcar financiert behoud u uw werkkapitaal.
  • Het voordeel van financial Lease is dat de machine direct op uw balans komen te staan en u ook kunt profiteren van mogelijk fiscaal voordeel.
  • Het tot stand komen van de financiering van de door u gekozen machine gaat veel sneller en gemakkelijker dan financiering van een bancaire lening.
  • U betaalt vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw autobus of touringcar zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast leasebedrag. Het leasen van een autobus of touringcar of andere transportmiddelen bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw autobus of touringcar, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Deze onafhankelijkheid in combinatie met de samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn de beste oplossing voor u biedt.

Naast autobus of touringcar kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere machines leasen:

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Touringcar | Autobus
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Touringcar | Autobus
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.