Tesla

Tesla

Tesla leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Tesla financial lease? Neem met een leaseperiode van maximaal 60 maanden een Tesla Model S, Model X of Model 3 elektrisch aangedreven auto voor uw bedrijf. Voor een vast maandelijks bedrag bent u direct economisch eigenaar.

Tesla leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers en door samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij u in de meeste gevallen een passend leasevoorstel kunnen doen.

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • Nieuw en gebruikte auto's: maximale looptijd 60 maanden

Hierbij geldt dat de leeftijd van de auto tijdens het willen aangaan van een overeenkomst niet ouder is dan ongeveer 8 jaar.

Over Tesla

Tesla is in 2003 opgericht en bouwt niet alleen volledig elektrische voertuigen, maar ook producten voor de opwekking en opslag van schone energie. Tesla heeft als missie namelijk dat de hele wereld overstapt van fossiele brandstoffen naar nul CO2-uitstoot dit komt het milieu ten goede.In 2008 kwam Tesla's geavanceerde batterijtechnologie en elektrische aandrijflijn. Tesla bouwde hierop voort en ontwikkelde de eerste hoogwaardige volledig elektrische sedan, de model S en in2015 breidde Tesla het assortiment uit met de Model X en onlangs de Model 3.

Beter financial lease dan een zakelijk krediet bij de bank

Investeren in een nieuwe of gebruikte elektrisch aangedreven personenauto van het merk Tesla? Door te leasen hoeft u niet in ineens uw liquiditeit aan te spreken en kunt u het te financieren bedrag spreiden over de door u gekozen looptijd. Het gaat vaak eenvoudiger en sneller dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Vaste maandelijkse kosten

Met de zakelijke financiering van uw Tesla elektrisch aangedreven personenwagen zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandelijks bedrag. Het zakelijk financieren van een Tesla of van andere automerken bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u zelf aan bij de dealer of autobedrijf waar de auto wordt aangeschaft, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat u het object op uw balans kunt opnemen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in sommige gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. Het maandelijkse leasebedrag verlagen kan door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

U kiest zelf uw Tesla elektrisch aangedreven personenauto bij een autodealer of autobedrijf

U kunt zelf een Tesla elektrisch aangedreven personenauto uitzoeken bij een autodealer of autobedrijf. Wij regelen uw leaseovereenkomst. Naast Tesla worden ook automerken als BMW, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, SEAT,Skodaregelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com.

Naast het automerk Tesla verzorgen wij, LEASEOFFERTE.com ook leasing/financiering van andere automerken

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Tesla
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Tesla
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.