Skoda

Skoda

Škoda leasen?

✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig 
✓ Bereken uw leaseprijs online!

Škoda financial lease? Neem met een leaseperiode van maximaal 60 maanden een Škoda personenauto voor uw bedrijf. Tegen betaling van een vast maandelijks bedrag bent u direct de eigenaar.

Škoda leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Deze onafhankelijkheid en samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn de beste oplossing voor u biedt.

Bij LEASEOFFERTE.com kiest u zelf uw leverancier

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd: 

  • Nieuw en gebruikte personenauto's: maximale looptijd 60 maanden

Hierbij geldt dat de leeftijd van de auto tijdens het willen aangaan van een overeenkomst niet ouder is dan ongeveer 8 jaar.

Flexibel leasecontract

Financial lease (zakelijke financiering) kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd een nieuwe/andere auto overweegt aan te schaffen, is het vaak mogelijk uw huidige auto zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen/financieren.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een nieuwe of gebruikte Škoda personenwagen? Door dit te leasen hoeft u niet in één keer uw liquiditeit aan te spreken en kunt u het te financieren bedrag spreiden over de gewenste looptijd. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw Škoda personenauto zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een Škoda personenwagen of andere automerken bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief de BTW. Het BTW-bedrag betaalt u zelf aan bij de dealer of autobedrijf waar de auto wordt aangeschaft, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in sommige gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. Het maandelijkse leasebedrag verlagen kan door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

U kiest zelf uw type Škoda personenauto

U kiest zelf een Škoda personenauto uit bij een dealer of autobedrijf. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Naast Škoda worden ook automerken als Audi, Jaguar, Land Rover, Mercedes, Range Rover, Volkswagen, Volvo regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com.

Naast Škoda kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere merken auto’s leasen/financieren 

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Skoda
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Skoda
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.