Shredder machine

Shredder machine

Shredder machine leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Shredder machine leasen?Met verschillende industriele shredders bestaat de mogelijkheid om grote hoeveelheden materialen zoals plastic, hout, papier, karton, metaal, biomassa, afval en autobanden efficient te verkleinen.Kies volledig uw eigen type en merk shredder machine en wordt direct eigenaar. Tegen een vast maandelijks leasebedrag en een looptijd tot maximaal 84 maanden. Bereken hier uw leaseprijs per maand en vul uw aanvraag in. Onze leasespecialisten zullen uw aanvraag direct in behandeling nemen en u ontvangt de uitslag al binnen 4 tot maximaal 48 uur.

Shredder machine of industriele shredder nodig? Deze kunt u financieren/leasen via LEASEOFFERTE.com

 • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service
 • Snel & eenvoudig
 • Scherpe tarieven

Bij LEASEOFFERTE.com kiest u zelf uw leverancier

U kunt zelf uw shredder machine of industriele shredder bij een leverancier uitzoeken. Wij verzorgen uw leaseovereenkomst. Shredder machines en industriele shredders van merken als Allmarec, Jenz, Eggersmann, Hammel, Morbark, Bano, Lindemann Metso, Bronneberg,worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van een shredder machine of industriele shredder zijn uw kosten vooraf bekend. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag. Het leasen van een shredder machine of andere industriele shredder machines bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt dan economisch eigenaar van de recycling machine. Met een financial lease sluit u een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw recycling machine, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt het maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden. Wanneer het een operational leasevorm betreft dan wordt de recycling machine niet op uw balans geactiveerd. Wanneer het einde van de looptijd is bereikt is er een mogelijkheid tot koop door middel van een koopoptie.

De voordelen van leasen:

Financial lease is de meest gekozen vorm en zijn de volgende voordelen te behalen:

 • De investering kunt u voor 100% financieren.
 • Wanneer u een shredder machine financiert behoud u uw werkkapitaal.
 • Het voordeel van financial Lease is dat de machine direct op uw balans komen te staan en u ook kunt profiteren van mogelijk fiscaal voordeel.
 • Het tot stand komen van de financiering van de door u gekozen machine gaat veel sneller en gemakkelijker dan financiering van een bancaire lening.
 • U betaalt vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

Ook (jong) gebruikte shredder machines of industriele shredders kunt u financieren:

 • Machines tot 3 jaar oud - maximale looptijd leaseperiode 60 maanden
 • Machines vanaf 3 tot 5 jaar - maximale looptijd leaseperiode 48 maanden
 • Machines vanaf 5 tot 10 jaar - maximale looptijd leaseperiode 36 maanden

Naast industriele shredders en shredder machines kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere machines leasen:

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Shredder machine
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Shredder machine
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.