Schranklader

Schranklader

Schranklader leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig✓ Bereken uw leaseprijs online!

 

Lease uw schranklader bij LEASEOFFERTE.com. U kunt uw eigen leverancier, merk en model kiezen en tot maximaal 72 maanden leasen. Een compacte machine is erg handig waar grote machines niet bij kunnen en als u de schranklader least, dan kunt u in termijnen betalen en direct gebruik maken van de machine.

Schranklader leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Ook (jong) gebruikteschrankladerskunt u financieren

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden.

U kiest zelf het merk en type schranklader

U kunt zelf uw schranklader bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Schrankladers van merken als Bobcat, Caterpillar en Volvo worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Flexibel leasecontract

Bij financial lease zit u in tegenstelling tot bij operational lease niet vast aan een vaste looptijd van een leasecontract. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, is het vaak mogelijk uw materieel zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw schranklader zijn uw kosten exact bekend. U betaalt een vast overeengekomen maandelijks leasebedrag. Het leasen van een schranklader of andere bouw- en grondverzet machines bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw schranklader, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een schranklader? Leasen van een schranklader door middel van financial lease is meer gangbaar dan het arrangeren van een banklening. Het is eenvoudiger, sneller en met scherpe condities te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Naast leasing van schrankladers kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere bouwmachines en grondverzetmachines leasen

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Schranklader
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Schranklader
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.