Reachtruck

Reachtruck

Reachtruck leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Een reachtruck is een voertuig dat in magazijnen wordt gebruikt om pallets met goederen in stellingen op te slaan of eruit te halen en wordt voornamelijk gebruikt voor intern transport.Met een reachtruck kan de mast met daaraan de vork in zijn geheel naar voor en achter geschoven worden. Een reachtruck met ingeschoven mast is veel korter en kan in smallere gangen gebruikt worden dan met een vorkheftruck of heftruck het geval zou zijn. Vooral in grotere magazijnen zorgt dit voor veel ruimtebesparing. Omdat reachtrucks maar een achterwiel hebben, is de draaicirkel heel klein. Logistiek gezien kan hierdoor optimaal gebruik worden gemaakt van de opslagruimte en kun je een reachtruck als intern transportmiddel goed in de smalle gangpaden gebruiken.

Reachtruck leasen?Wordt direct eigenaar van uw eigen reachtruck tegen een vast maandelijks leasebedrag tot maximaal 72 maanden. De acceptatie volgt doorgaans binnen 4 tot 48 uur dankzij de snelle aanpak van onze leasespecialisten en goede samenwerking met vele financieringslijnen. Door te leasen maakt u optimaal gebruik van fiscale voordelen.

Reachtruck nodig? Deze kunt u financieren/leasen via LEASEOFFERTE.com

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Snel & eenvoudig
  • Scherpe tarieven

Bij LEASEOFFERTE.com kiest u zelf uw leverancier en uw merk en type reachtruck

U kunt zelf uw reachtruck, vorkheftruck of andere interne transportmiddelen bij een leverancier uitzoeken. Wij verzorgen uw leaseovereenkomst. Reachtrucks van merken alsLINDE, JUNGHEINRICH, BT, CROWN, STILL, CATERPILLAR, ATLET, HYSTER, YALE, TCM, TOYOTAworden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Flexibel leasecontract

Financial lease kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd een nieuw intern transportmiddel overweegt, is het veelal mogelijk uw huidig intern transportmiddel zoals een reachtruck zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van een reachtruck of andere interne transportmiddelen zijn uw kosten exact bekend. U betaalt een vast overeengekomen maandelijks leasebedrag. Het leasen van een reachtruck of een ander intern transportmiddel bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw reachtruck, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

De voordelen van leasen:

Financial lease is de meest gekozen vorm en zijn de volgende voordelen te behalen:

  • De investering kunt u voor 100% financieren.
  • Wanneer u een reachtruck financiert behoud u uw werkkapitaal.
  • Het voordeel van financial Lease is dat de machine direct op uw balans komen te staan en u ook kunt profiteren van mogelijk fiscaal voordeel.
  • Het tot stand komen van de financiering van de door u gekozen machine gaat veel sneller en gemakkelijker dan financiering van een bancaire lening.
  • U betaalt vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een reachtruck? Het leasen vaninterne transportmiddelen ismeer gangbaar dan het regelen van een banklening. Het is vaak eenvoudiger, sneller en met scherpe condities te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Dit in combinatie met eigen leasespecialisten die uw aanvraag direct oppakken en samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn de beste oplossing biedt en volgt de uitslag van uw leaseaanvraag binnen enkele uren tot maximaal 48 uur.

Naast reachtrucks kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere interne transportmiddelen leasen zoals:

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Reachtruck
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Reachtruck
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.