Palletwikkelaar

Palletwikkelaar

Palletwikkelaar leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Palletwikkelaar leasen? Een palletwikkelaar is een apparaat of machine die handmatig of automatisch pallets met goederen voorzien van plastic verpakkingsfolie. Dit zorgt ervoor dat de lading goed op zijn plek blijft en de goederen niet kunnen schuiven in de laadruimte.Wanneer u een financial lease overeenkomst sluit bent u direct eigenaar van uw palletwikkelaar tegen een vast maandelijks leasebedrag en een looptijd van maximaal 72 maanden. U kiest daarbij volledig uw eigen merk en type uit.

Palletwikkelaar nodig? Deze kunt u financieren/leasen via LEASEOFFERTE.com

 • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service
 • Snel & eenvoudig
 • Scherpe tarieven

Bij LEASEOFFERTE.com kiest u zelf uw leverancier, type en merk

U kunt zelf een palletwikkelaar of andere machine bij een leverancier uitzoeken. Wij verzorgen uw leaseovereenkomst. Palletwikkelaars van merken als Matco, Mustang, Cyklop,Bestpack, Omegaworden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

De voordelen van leasen:

Financial lease is de meest gekozen vorm en zijn de volgende voordelen te behalen:

 • De investering kunt u voor 100% financieren.
 • Wanneer u een palletwikkelaar financiert behoud u uw werkkapitaal.
 • Het voordeel van financial Lease is dat de machine direct op uw balans komen te staan en u ook kunt profiteren van mogelijk fiscaal voordeel.
 • Het tot stand komen van de financiering van de door u gekozen machine gaat veel sneller en gemakkelijker dan financiering van een bancaire lening.
 • U betaalt vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van een palletwikkelaar zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een palletwikkelaar ofandere intern transportmiddelen of equipmentbij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw palletwikkelaar, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een palletwikkelaar? Leasen ismeer gangbaar en laagdrempeliger dan het arrangeren van een banklening. Het is over het algemeen eenvoudiger, sneller en met goede voorwaarden te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Ook (jong) gebruikte palletwikkelaars kunt u financieren:

 • Machines tot 3 jaar oud - maximale looptijd leaseperiode 60 maanden
 • Machines vanaf 3 tot 5 jaar - maximale looptijd leaseperiode 48 maanden
 • Machines vanaf 5 tot 10 jaar - maximale looptijd leaseperiode 36 maanden

Naast palletwikkelaars kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere machines leasen:

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Palletwikkelaar
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Palletwikkelaar
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.