Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig 
✓ Bereken uw leaseprijs online!

Mercedes-Benz financial lease? Neem met een leasetermijn van maximaal 60 maanden een Mercedes-Benz personenauto of bedrijfsauto voor uw onderneming. Tegen betaling van een vast maandelijks bedrag bent u direct de eigenaar.

Mercedes-Benz leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Deze onafhankelijkheid en samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn het beste bij u past.

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd: 

  • Nieuw en gebruikte auto's: maximale looptijd 60 maanden

Hierbij geldt dat de leeftijd van de auto tijdens het willen aangaan van een overeenkomst niet ouder is dan ongeveer 8 jaar.

Flexibel leasecontract

Financial lease (zakelijke financiering) kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd een nieuwe/andere auto overweegt aan te schaffen, is het vaak mogelijk uw huidige auto zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen/financieren.

Beter financial lease dan een zakelijk krediet bij de bank

Investeren in een nieuwe of gebruikte auto of bedrijfswagen van het merk Mercedes-Benz? Door te leasen hoeft u niet in één keer uw liquiditeit aan te spreken en kunt u het te financieren bedrag spreiden over de door u gewenste looptijd. Het is ook vaak sneller te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing of financiering van uw Mercedes-Benz personenwagen of bedrijfswagen zijn uw maandelijkse kosten bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een Mercedes-Benz personenwagen of andere merken auto’s bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u zelf aan bij de dealer of autobedrijf waar de auto wordt aangeschaft, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in sommige gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. Het maandelijkse leasebedrag verlagen kan door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

U kunt zelf uw Mercedes-Benz personenwagen of bedrijfswagen uitzoeken

U kunt zelf een Mercedes-Benz personenwagen of bedrijfswagen bij een dealer of autobedrijf uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Naast Mercedes-Benz worden ook merken als Citroën, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo en Land Rover regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com.

Naast het automerk Mercedes-Benz komen ook andere automerken personenwagens of bedrijfswagens bij LEASEOFFERTE.com in aanmerking voor leasing of financiering

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Mercedes-Benz
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Mercedes-Benz
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.