Meetinstrumenten

Meetinstrumenten

Meetinstrumenten leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

 

Het leasen van meetinstrumenten bij LEASEOFFERTE.com is een goede financieringsoplossing, als u wilt investeren in apparatuur die voor uw bedrijf gegevens kan produceren voor bijvoorbeeld geluid, trilling en geodata. Met een maximale financieringsperiode van 72 maanden kunt u eigenaar worden van nieuwe of (jonge) gebruikte meetinstrument apparatuur

Meetinstrumenten leasen? Regel bij LEASEOFFERTE.com uw financial lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Ook (jong) gebruikte meetinstrumenten of meetapparatuur kunt u financieren

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden. (onder voorbehoud)

U kiest zelf het type meetinstrument

U kunt zelf uw meetinstrumenten of meetapparatuur bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Meetinstrumenten als een kabeldetector, bouwlaser worden regelmatig geleased bijLEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere meetinstrumenten of meetapparatuur is uiteraard ook mogelijk.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een meetinstrument? Het leasen van bijvoorbeeld meetinstrumenten binnen de sector bouw- en grondverzet is zeer gangbaar dan het arrangeren van een banklening. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en met scherpe tarieven te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw meetinstrumenten zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast leasebedrag. Het leasen van een meetinstrument bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw meetinstrument, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Naast meetinstrumenten kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook bouw - en grondverzetmachines leasen

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Meetinstrumenten
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Meetinstrumenten
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.