Maaidorser | Maaidorsmachine

Maaidorser | Maaidorsmachine

Maaidorser of Maaidorsmachine leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Maaidorser leasen? Een maaidorser leasen is vaak voordeliger dan een zakelijke krediet bij de bank afsluiten. Bovendien zijn er aan leasen fiscale voordelen verbonden. Wilt u direct eigenaar zijn van een maaidorsmachine of maaidorser? Sluit een leaseovereenkomst en betaal het overeengekomen maandelijks leasebedrag voor een financieringsperiode (looptijd) van maximaal 84 maanden.

Maaidorser of maaidorsmachine leasen? Deze kunt u financieren/leasen via LEASEOFFERTE.com

 • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service
 • Snel & eenvoudig

U kiest zelf het merk en type

U kunt zelf uw agrarische machine bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Maaidorsmachines of maaidorsers van merken als Claas, John Deere, New Holland en Laverda worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Ook (jong) gebruikte maaidorsers of maaidorsmachines kunt u financieren:

 • Machines tot 3 jaar oud - maximale looptijd leaseperiode 60 maanden
 • Machines vanaf 3 tot 5 jaar - maximale looptijd leaseperiode 48 maanden
 • Machines vanaf 5 tot 10 jaar - maximale looptijd leaseperiode 36 maanden

Flexibel leasecontract

Financial lease kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd nieuw agrarische machines overweegt, is het vaak mogelijk uw materieel of equipment in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw agrarische machine of grondbewerkingsmachine zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag. Het leasen van een Maaidorsmachine of maaidorser bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij aanschaf. Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt het maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

De voordelen van leasen bij LEASEOFFERTE.com

Financial lease is de meest gekozen vorm en zijn de volgende voordelen te behalen:

 • De investering kunt u voor 100% financieren
 • Wanneer u een maaidorser of maaidorsmachine financiert behoud u uw werkkapitaal
 • Het voordeel van financial Lease is dat de machine direct op uw balans komen te staan en u ook kunt profiteren van mogelijk fiscaal voordeel
 • Het tot stand komen van de financiering van de door u gekozen machine gaat veel sneller en gemakkelijker dan financiering van een bancaire lening
 • U betaalt vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Deze onafhankelijkheid en onze samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij uw aanvraag snel kunnen beoordelen en welke financieringslijn de beste oplossing voor u biedt.

Naast maaidorsers en maaidorsmachines kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere agrarische of grondbewerkingsmachines leasen:

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Maaidorser | Maaidorsmachine
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Maaidorser | Maaidorsmachine
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.