Lexus

Lexus

Lexus Leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig 
✓ Bereken uw leaseprijs online!

Lexus leasen of financieren? Met een looptijd van maximaal 60 maanden kunt u voor uw onderneming een nieuwe of gebruikte (2e hands/tweedehands) Lexus personenwagen door middel van een financial lease afsluiten. Tegen een vast maandelijks bedrag bent u direct economisch eigenaar.

Lexus personenauto leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Door deze onafhankelijkheid en samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij in de meeste gevallen u een passend voorstel kunnen bieden.

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd: 

  • Nieuw en gebruikte auto's: maximale looptijd 60 maanden

Hierbij geldt dat de leeftijd van de auto tijdens het willen aangaan van een overeenkomst niet ouder is dan ongeveer 8 jaar.

Beter financial lease dan een krediet bij de bank

Een nieuwe of gebruikte auto aanschaffen van het automerk Lexus? Door te leasen hoeft u niet uw liquiditeit aan te spreken en kunt u het te financieren bedrag spreiden over de overeengekomen looptijd. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en met marktconforme rentepercentages te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Flexibel leasecontract

Financial lease kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd een nieuwe/andere aanschaf overweegt, is het vaak mogelijk uw huidige auto zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen/financieren.

Vaste maandelijkse kosten

Door het afsluiten van een financial lease voor uw personenwagen van het automerk Lexus zijn uw maandelijkse kosten vooraf bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een Lexus of andere merken auto’s bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u zelf aan bij de dealer of autobedrijf waar de auto wordt aangeschaft, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in sommige gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. Het maandelijkse leasebedrag verlagen kan door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

U kiest zelf uw Lexus personenauto bij een autodealer of autobedrijf

U kunt zelf een Lexus bij een autodealer of autobedrijf uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Naast Lexus worden ook automerken als Audi, BMW, Citroën, Fiat, Hyundai, Jaguar en Kia regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com.

Naast het automerk Lexus kunt u ook andere merken auto’s leasen bij LEASEOFFERTE.com

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Lexus
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Lexus
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.