Land Rover

Land Rover

Land Roverleasen?

✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Land Roverfinancial lease? Neem met een leaseperiode van maximaal 60 maanden een Land Rover personenauto of bedrijfsauto voor uw bedrijf. Tegen betaling van een vast maandelijks bedrag bent u direct de eigenaar.

Land Roverleasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Deze onafhankelijkheid en samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn de beste oplossing voor u biedt.

Hierbij zijn de volgende normen veelal van toepassing:

  • Nieuw en gebruikte auto's of bedrijfswagens: maximale looptijd 60 maanden

Hierbij geldt dat de leeftijd van de auto of bedrijfsauto tijdens het willen aangaan van een overeenkomst niet ouder is dan ongeveer 8 jaar. (uitzonderingen in overleg mogelijk)

Flexibel leasecontract met een financial lease

Financial lease (zakelijke financiering) kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd een nieuwe/andere personenwagen of bedrijfswagen mocht overwegen dan is het vaak mogelijk deze zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen.

Financial lease of een bankkrediet?

Wanneer u een nieuwe of gebruikte personenwagen of bedrijfswagen van het automerk Land Rover overweegt aan te schaffen dan bestaat de mogelijkheid deze te financieren door middel van een financial lease. Het voordeel is dat u niet uw liquiditeit aan hoeft te spreken en u het te financieren bedrag kunt spreiden over de gewenste looptijd. Het is ook vaak sneller te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Vaste maandelijkse kosten

Met een financial lease van uw Land Rover zijn de maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag. Uw bedrijf wordt economisch eigenaar van het object. De zakelijke financiering wordt afgesloten voor het aankoopbedrag exclusief de BTW. Het BTW-bedrag betaalt u zelf aan bij de dealer of autobedrijf waar de auto wordt aangeschaft, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat de auto op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in sommige gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. Het maandelijkse leasebedrag kan worden verlaagd door een aanbetaling te doen en een slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

U kunt zelf een Land Rover personenauto of bedrijfsauto uitkiezen bij een autobedrijf of autodealer

U kunt zelf een personenauto of bedrijfsauto van het automerk Land Rover uitkiezen bij een dealer of autobedrijf. Wij verzorgen de leaseovereenkomst. Naast het automerk Land Rover worden ook andere automerken als Audi, Lexus, Mazda, Mercedes, Mini en Mitsubishi geleased bij LEASEOFFERTE.com.

Naast het automerk Land Rover kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook voor personenauto's van andere automerken een financial lease/zakelijke financiering afsluiten

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Land Rover
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Land Rover
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.