draai uw apparaat horizontaal voor optimaal gebruik

Koelmeubel leasen

Koelmeubel leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!


Koelmeubel leasen? Met een looptijd van maximaal 72 maanden is het mogelijk om tegen een vast maandelijks bedrag direct eigenaar te worden van uw type en merk koelmeubel naar keuze. Een acceptatie is doorgaans binnen 4 tot 48 uur dankzij onze goede samenwerking met vele financieringslijnen.

Koelmeubel nodig? Deze kunt u financieren/leasen via LEASEOFFERTE.com

 • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service
 • Snel & eenvoudig
 • Scherpe tarieven
 • Vaste maandelijkse kosten

  Met leasing van uw koelmeubel zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een koelmeubel of andere Food & AGF apparatuur bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw koelmeubel, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

  Flexibel leasecontract

  Financial lease kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd nieuwe koelmeubels overweegt, is het vaak mogelijk uw materieel zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

  U kiest zelf het merk en type koelmeubel

  U kunt zelf een koelmeubel bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Koelmeubels van merken als Freor, EBKA, Smeva, Hakvoort, Bartscher, Combisteel, Coolselect, Diamond, Hendi, Oscartielle, Saroen en Gamko worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

  Beter financial lease dan een bankkrediet

  Investeren in een koelmeubel of een andere horeca apparatuur? Het leasen van koelmeubels wordt veel gedaan dan het afsluiten van een bankkrediet. Het is eenvoudiger, sneller en met lagere rentepercentages te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

  Waarom LEASEOFFERTE.com?

  Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Dit in combinatie met goede samenwerkingen met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn het beste past en voldoet aan uw wensen.

  Naast koelmeubels kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere horeca apparatuur leasen:

 • Financieren/leasen van een Vulmachine
 • Financieren/leasen van een Voedselverwerkende machine
 • Financieren/leasen van een Snijmachine/Doseermachine
 • Financieren/leasen van een Professionele keuken
 • Financieren/leasen van een Oven
 • Financieren/leasen van een Mengmachine/Kneedmachine
 • Financieren/leasen van een Weegmachine
 • Financieren/leasen van een AGF-productielijn


 • lees meer... lees minder

  Maak direct uw Leaseofferte

  1

  Stap

  2

  Stap

  3

  Stap

  Uw Leasebedrag per maand € 0


  Alle velden met een * zijn verplicht.

  Alle velden met een * zijn verplicht.


  Alle velden met een * zijn verplicht.


  Direct contact