draai uw apparaat horizontaal voor optimaal gebruik

Knikmops leasen

Knikmops leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig
✓ Bereken uw leaseprijs online!


Knikmops leasen? Dat kan bij LEASEOFFERTE.com. U kunt met een looptijd van maximaal 72 maanden leasen en wordt direct economisch eigenaar van de knikmops. Doordat u direct economisch wordt, profiteert u van fiscaal voordeel. Een van de redenen om leasen te overwegen is dat u uw werkkapitaal niet hoeft aan te spreken. Daarnaast is het voordeel dat u zelf kunt bepalen wie de leverancier wordt.

Knikmops leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

  Ook een (jong) gebruikte knikmops financieren

  Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden.

  U kiest zelf het type knikmops

  U kunt zelf uw knikmops bij een leverancier uitzoeken. Vervolgens kunt u bij LEASEOFFERTE.com de leaseprijs online berekenen en de leaseovereenkomst regelen.

  Beter financial lease dan een bankkrediet

  Knikmops leasen? Het leasen van een knikmops of andere bouw- en grondverzet machines is meer gangbaar dan het arrangeren van een banklening. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en met marktconforme rentetarieven te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

  Vaste maandelijkse kosten

  Met leasing van uw knikmops zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt per maand een vast leasebedrag. Het leasen van een knikmops of andere bouwmachines en grondverzet machines bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw knikmops, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

  Flexibel leasecontract

  Bij financial lease zit u in tegenstelling tot bij operational lease niet vast aan de vaste looptijd van een leasecontract. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel zou overwegen als vervanging, dan is het vaak mogelijk uw materieel in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

  Naast leasing van knikmopsen kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere bouwmachines, equipment, bedrijfsmiddelen en grondverzetmachines leasen  lees meer... lees minder

  Maak direct uw Leaseofferte

  1

  Stap

  2

  Stap

  3

  Stap

  Uw Leasebedrag per maand € 0


  Alle velden met een * zijn verplicht.

  Alle velden met een * zijn verplicht.


  Alle velden met een * zijn verplicht.


  Direct contact