Kipper | Kipwagen

Kipper | Kipwagen

Kipper of Kipwagen leasen?
✓Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Voor vele bedrijfsmiddelen zoals machines, auto's en bedrijfsinrichting is financial lease vaak gebruikelijk. Natuurlijk ook voor een kipper of een kipwagen. U hoeft als bedrijf niet ineens een grote investering te doen en behoud u uw liquide middelen. U betaalt alleen het BTW bedrag aan en in sommige gevallen bestaat de mogelijkheid om het BTW bedrag tijdelijk voor te financieren. Verder betaalt u maandelijks een vast leasebedrag, waarmee u na de afgesproken leaseperiode volledig eigenaar bent van de kipwagen of kipper.

Een kipper of kipwagen leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

 

Ook een (jong) gebruikte kipper of kipwagen financieren door middel van financial lease

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • Nieuw materieel: maximale looptijd 72 maanden
  • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Onze samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn de beste oplossing biedt.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een kipper of kipwagen? Het leasen van soortgelijk materieel of equipment wordt regelmatig bij ons gefinancierd. Het is veel eenvoudiger, sneller en met marktconforme rentetarieven te realiseren dan wanneer u bij uw huidige bank een zakelijk krediet aanvraagt.

U kiest zelf het merk en type kipwagen of kipper bij uw leverancier

U kunt zelf uw kipper of kipwagen bij een leverancier uitzoeken. Bij ons regelt u de leaseovereenkomst. kippers van merken als Areco, Beco, Joskin, Krampe en Peecon worden regelmatig geleased bijLEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van een kipwagen of kipper zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een kipper, kipwagen, equipment of andere soortgelijke bedrijfsmiddelen bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw kipper. Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Flexibel leasecontract

Financial lease kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, is het vaak mogelijk uw huidige materieel in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Naast opleggers kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere trucks en trailers objecten leasen

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Kipper | Kipwagen
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Kipper | Kipwagen
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.