Jaguar

Jaguar

Jaguar Leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig 
✓ Bereken uw leaseprijs online!

Jaguar financieren of leasen? Met een maximale looptijd van 60 maanden kunt u voor uw bedrijf een gebruikte (2e hands/tweedehands) of nieuwe Jaguar personenwagen door middel van financial lease afsluiten. Tegen een vast maandelijks bedrag bent u gelijk economisch eigenaar.

Personenauto van het automerk Jaguar leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk. Door deze onafhankelijkheid en samenwerking met vele financieringslijnen kunnen wij u in veel gevallen een passend leasevoorstel doen.

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd: 

  • Nieuwe en gebruikte auto's: maximale looptijd 60 maanden

Hierbij geldt dat de leeftijd van de auto tijdens het willen aangaan van een overeenkomst niet ouder is dan ongeveer 8 jaar.

Beter een financial lease dan een bankkrediet

Een nieuwe of gebruikte personen aanschaffen van het automerk Jaguar? Door gebruik te maken van een financial lease hoeft uw liquiditeit niet te worden aangesproken en kunt u het te financieren bedrag spreiden over de looptijd. Het is vaak sneller en eenvoudiger te realiseren dan bij de bank een zakelijk krediet aan te vragen.

Vaste maandelijkse kosten

Door het afsluiten van een financial lease voor uw personenwagen van het automerk Jaguar is uw maandelijkse leasebedrag vooraf bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een Jaguar of andere automerken bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief de BTW. Het BTW-bedrag betaalt u zelf aan bij de dealer of autobedrijf waar de auto wordt aangeschaft, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in sommige gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. Het maandelijkse leasebedrag verlagen kan door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden. Wanneer u alles heeft voldaan wordt u ook juridisch eigenaar. U ontvangt de tenaamstellingscodes van de financieringsmaatschappij.

U kiest zelf uw Jaguar personenauto bij uw dealer

U kunt zelf een personenwagen van het automerk Jaguar bij een dealer of autobedrijf uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Naast Jaguar worden ook merken als Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Hyundai en Kia regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com.

Naast het automerk Jaguar kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook een financial lease afsluiten voor een ander automerk

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Jaguar
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Jaguar
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.