Hoogwerker

Hoogwerker

Hoogwerker leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

 

Hoogwerker leasen? Wij helpen u graag verder. Bij LEASEOFFERTE.com kiest u uw eigen model, merk, type en leverancier, vanaf daar regelen wij de rest in samenspraak met u en de leverancier. U kunt uw hoogwerker tot maximaal 72 maanden financieren.

Hoogwerker leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en netto operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Ook (jong) gebruikte hoogwerkers kunt u financieren

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden.

U kiest zelf het merk en type hoogwerker

U kunt zelf uw hoogwerker bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Hoogwerkers van merken als Liebherr, Manitou en Hitachi worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een hoogwerker? leasen van bouw- en grondverzet machines is meer gangbaar dan het arrangeren van een banklening. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en met marktconforme rentetarieven te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Flexibel leasecontract

Bij financial lease zit u in tegenstelling tot bij operational lease niet vast aan een vaste looptijd van een leasecontract. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, is het mogelijk uw materieel in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van een hoogwerker zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een hoogwerker of andere bouw- en grondverzet objecten, bedrijfsmiddelen, materieel of equipment bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw hoogwerker, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Naast het financieren van bedrijfsmiddelen als hoogwerkers kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere bouwmachines, grondverzetmachines of equipment leasen

 

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Hoogwerker
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Hoogwerker
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.