Hijskraan / Torenkraan

Hijskraan / Torenkraan

Hijskraan of torenkraan leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Hijskraan of torenkraan leasen? Dit kan! Hijskranen en torenkranen zijn middelen die vaak worden geleased. LEASEOFFERTE.com is niet afhankelijk van leveranciers en u kunt uw eigen leverancier en merk uit kiezen. Een financial lease contract is over het algemeen flexibel, dus stel dat u overweegt om tijdens de overeenkomst een andere machine aan te willen schaffen en te leasen als vervanging van de oude dan bestaat afhankelijk van verschillende factoren die mogelijkheid.

Hijskraan of torenkraan leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Ook (jong) gebruikte hijskranen of torenkranen kunt u leasen

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • Nieuw materieel: maximale looptijd 84 maanden.
  • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden.

U kiest zelf het merk en type torenkraan of hijskraan

U kunt zelf uw hijskraan of torenkraan bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Hijskranen van merken als Spierings, JMG, Liebherr, Gottwald en Tadano worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Torenkraan of hijskraan leasen? Het leasen van een hijskraan, torenkraan, telescoopkraan, autokraan, rupskraan of ander vergelijkbare objecten, equipment of bedrijfsmiddelen is meer gangbaar dan het arrangeren van een bankkrediet. Het is eenvoudiger, sneller en met marktconforme rentetarieven te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw torenkraan of hijskraan zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag. Het leasen van een torenkraan, hijskraan of andere bouwmachines en grondverzet objecten bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw hijskraan, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Flexibel leasecontract

Bij financial lease zit u in tegenstelling tot bij operational lease niet vast aan een vaste looptijd van een leasecontract. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel, equipment of bedrijfsmiddelen overweegt, is het vaak mogelijk uw huidige objecten in te ruilen als een vorm van aanbetaling en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Naast leasing van hijskranen of torenkranen kunt u bij LEASEOFFERTE ook andere bouwmachines en grondverzetmachines leasen.

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Hijskraan / Torenkraan
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Hijskraan / Torenkraan
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.