Heftruck

Heftruck

Heftruck leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Heftruck leasen?Een vorkheftruck, ook bekend als vorklift of heftruck, is een elektromotor of een verbrandingsmotor aangedreven transportmiddel, en wordt met name gebruikt voor het vervoer van goederen die op een pallet staan, bijvoorbeeld op een bedrijfsterrein of in een magazijn. Voor gebruik in het magazijn zijn heftrucks met een elektrische aandrijving het meest geschikt. Er bestaan ook grotere vorkheftrucks voor het laden en lossen tot wel 18 ton.

Maak gebruik van leasing, profiteer van fiscale voordelen van leasen en kies volledig uw eigen type en merk heftruck. U kunt direct eigenaar worden tegen een vast maandelijks leasebedrag en een maximale looptijd tot 84 maanden. Onze leasespecialisten houden van persoonlijke service, pakken uw aanvraag direct op en de uitslag met betrekking tot uw aanvraag volgt doorgaans binnen 4 tot 48 uur.

Verschillende soorten heftrucks leasen

De juiste bedrijfsmiddelen zijn ontzettend belangrijk. Het zorgt ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden een stuk makkelijker en sneller gaan. Of het nu gaat om een vorkheftruck, vorklift of reachtruck, u wilt in ieder geval nooit teveel betalen. Onze specialisten kunnen u helpen bij het vinden van een goede lease offerte voor welke soort heftruck dan ook.

Heftruck of vorkheftruck nodig? Deze kunt u financieren/leasen via LEASEOFFERTE.com

 • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service
 • Snel & eenvoudig
 • Scherpe tarieven

Soorten vorkheftrucks

 • Stapelaar
 • Hoogbouwtruck
 • Zijlader
 • Vierwegheftruck
 • Terreinheftruck
 • Verreiker
 • Pallettruck
 • Orderverzameltruck
 • Reachtruck
 • Heftruck met meervoudige vorken
 • Smallegangtruck
 • Meeneemheftruck (ook wel kooiaap genoemd)

Bij LEASEOFFERTE.com kiest u zelf uw leverancier en merk

U kunt zelf uw heftruck, vorkheftruck of andere soorten vorkheftrucks bij een leverancier uitzoeken. Wij verzorgen uw leaseovereenkomst. Heftrucks van merken alsBT,Caterpillar,Hyster,Jungheinrich, Linde, Manitou, Mitsubishi, STILL en Toyotaworden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Wat kost een heftruck leasen?

Op het moment dat je een heftruck gaat leasen wilt u natuurlijk niet teveel betalen. Dit is dan ook de reden dat bedrijven door ons verschillende lease offertes laten vergelijken. Op deze manier kunnen we snel zien wat het beste aanbod voor u is. Bent u benieuwd wat de kosten zullen zijn? Via onze website kunt u een offerte aanvraag indienen. Wij zullen vervolgens vrijblijvend verschillende leasemaatschappijen met elkaar vergelijken. Binnen 24 uur krijgt u een offerte op maar voor een nieuwe heftruck voor uw bedrijf.

Vaste maandelijkse kosten

Wanneer u een vorkheftruck of heftruck wilt leasen zijn uw kosten exact bekend. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag. Het leasen van een heftruck ofandere intern en magazijn transportmiddelen bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw heftruck, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een heftruck of vorkheftruck? Leasen is vandaag de dagmeer gangbaar dan het arrangeren van een banklening. Het is vaak eenvoudiger, sneller en met scherpe voorwaarden te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Ook (jong) gebruikte heftrucks of vorkheftrucks kunt u financieren door middel van financial lease:

 • Machines tot 3 jaar oud - maximale looptijd leaseperiode 60 maanden
 • Machines vanaf 3 tot 5 jaar - maximale looptijd leaseperiode 48 maanden
 • Machines vanaf 5 tot 10 jaar - maximale looptijd leaseperiode 36 maanden

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Ook hebben wij een goede samenwerking met vele financieringslijnen, hebben onze leasespecialisten goede kennis van zaken en kunnen zij beoordelen welke financieringslijn de beste oplossing biedt.

Naast heftrucks kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere machines, equipment of bedrijfsmiddelen leasen:

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Heftruck
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Heftruck
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.