Graaflaadmachine | Graaflaadcombinatie

Graaflaadmachine | Graaflaadcombinatie

Graaflaadmachine | Graaflaadcombinatie leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Graaf-laadmachine - of Graaf-laadcombinatie leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u dit snel en eenvoudig leasen. Tevens kunt u ook uw eigen leverancier en merk uit kiezen. Wij zijn onafhankelijk van leveranciers en banken. Hierdoor zijn wij in staat om u de beste lease oplossing te bieden. Vaak minder kosten dan bij een zakelijke lening en nog een fiscaal voordeel ook. Een graaf/laadcombinatie leasen ging nog nooit zo makkelijk en voordelig tegelijk.

Graaf/laadcombinatie leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Ook (jong) gebruikte graaf/laadcombinaties kunt u financieren

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • Nieuw materieel: maximale looptijd 84 maanden.
  • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden.

U kiest zelf het merk en type graaf/laadcombinatie

U kunt zelf uw graaf/laadcombinatie bij een leverancier uit zoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Graaf/laadcombinaties van merken als Volvo, Caterpillar en JCB worden regelmatig geleased bijLEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een graaf/laadcombinatie? Het leasen van een graaf/laadcombinatie of andere bouw- en grondverzet machines is meer gangbaar dan het arrangeren van een banklening. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en met marktconforme rentetarieven te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw graaf/laadcombinatie zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een graaf/laadcombinatie of andere bouw- en grondverzet objecten bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw graaf/laadcombinatie, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Flexibel leasecontract

Bij financial lease zit u in tegenstelling tot bij operational lease niet vast aan een vaste looptijd van een leasecontract. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, is het vaak mogelijk uw materieel zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Naast graaf/laadcombinaties kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere bouw - en grondverzetmachines leasen

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Graaflaadmachine | Graaflaadcombinatie
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Graaflaadmachine | Graaflaadcombinatie
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.