Dumper | Kipper

Dumper | Kipper

Dumper of Kipper leasen?

✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Overweegt u een dumper of Kipper te leasen? Bij ons kan dit tot maximaal 84 maanden en kunt u direct eigenaar worden van de machine. Een dumper of Kipper is equipment dat vaak wordt geleased. Ook kunt u uw eigen merk en leverancier kiezen, nieuw of (jong) gebruikt. Het kan allemaal bij LEASEOFFERTE.com.

Dumper of Kipper leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

U kunt ook (jong) gebruikte dumpers of kippers leasen/financierenHierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • Nieuw materieel: maximale looptijd 84 maanden.
  • 3 tot 7 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden.

U kiest zelf het merk en type dumper of kipperU kunt zelf uw kipper of dumper bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Dumpers van merken als Lumag, Caterpillar en Neuson worden regelmatig geleased bijLEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Beter financial lease dan een bankkredietInvesteren in een dumper of kipper? Het leasen van bouwmachines of grondverzetmachines is meer gangbaar dan het arrangeren van een banklening. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en met marktconforme rentepercentages te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Flexibel leasecontractBij financial lease zit u in tegenstelling tot bij operational lease niet vast aan een vaste looptijd van een leasecontract. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, is het vaak mogelijk uw materieel zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Vaste maandelijkse kostenMet leasing van uw kipper of dumper zijn uw kosten exact bekend. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag. Het leasen van een dumper, kipper of andere bouw- en grondverzet machines bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw dumper of kipper, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Naast kippers en dumpers kunt u bijLEASEOFFERTE.comook andere bouw - en grondverzetmachines leasen

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Dumper | Kipper
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Dumper | Kipper
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.