Citroen

Citroen

Citroen leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Citroen financial lease? Neem met een leaseperiode van maximaal 60 maanden een Citroen personenauto of bedrijfsauto voor uw bedrijf. Voor een vast maandelijks bedrag bent u direct economisch eigenaar.

Citroen leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers en door samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij u in de meeste gevallen een passend leasevoorstel kunnen doen.

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • Nieuw en gebruikte auto's: maximale looptijd 60 maanden

Hierbij geldt dat de leeftijd van de auto tijdens het willen aangaan van een overeenkomst niet ouder is dan ongeveer 8 jaar.

Flexibel leasecontract

Financial lease (zakelijke financiering) kent een vaste looptijd. Mocht u gedurende de looptijd overwegen om een andere auto aan te schaffen, dan is het vaak mogelijk uw huidige auto zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen.

Beter financial lease dan een zakelijk krediet bij de bank

Investeren in een nieuwe of gebruikte personenauto of bedrijfswagen van het merk Citroen? Door te leasen hoeft u niet in ineens uw liquiditeit aan te spreken en kunt u het te financieren bedrag spreiden over de door u gekozen looptijd. Het gaat vaak eenvoudiger en sneller dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Vaste maandelijkse kosten

Met de zakelijke financiering van uw Citroen personenwagen of bedrijfswagen zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandelijks bedrag. Het zakelijk financieren van een Citroen of van andere automerken bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u zelf aan bij de dealer of autobedrijf waar de auto wordt aangeschaft, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat u het object op uw balans kunt opnemen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in sommige gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. Het maandelijkse leasebedrag verlagen kan door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

U kiest zelf uw Citroen personenwagen of bedrijfswagen bij een autodealer of autobedrijf

U kunt zelf een Citroen personenauto of bedrijfsauto uitzoeken bij een autodealer of autobedrijf. Wij regelen uw leaseovereenkomst. Naast Citroen worden ook automerken als BMW, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, SEAT,Skodaregelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com.

Naast het automerk Citroen verzorgen wij, LEASEOFFERTE.com ook leasing/financiering van andere automerken

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Citroen
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Citroen
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.