draai uw apparaat horizontaal voor optimaal gebruik

Bovenloopkraan leasen

Bovenloopkraan leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig
✓ Bereken uw leaseprijs online!


Bovenloopkraan leasen? Een bovenloopkraan is een loopkat (Een loopkat is een over rails of kabels glijdend of rijdend wagentje voorzien van een haak en al of niet voorzien van een lier of takel), waarin het hijsmechanisme van de takel zich bevindt. De loopkat rijdt over een rail op een draagbalk. Bij bovenloopkranen rijdt de draagbalk over twee draagbalken met een rail die meestal over de lengte opgelegd is en bevestigd is aan de draagconstructie van een gebouw zoals een loods, ook wel kraanbaan genoemd. Lease tot 84 maanden een nieuwe bovenloopkraan en wordt tegen een vast maandelijks leasebedrag. U kiest volledig uw eigen type en merk. De uitslag van uw aanvraag volgt binnen 4 tot maximaal 48 uur. Naast een bovenloopkraan kunt u ook een portaalkraan, containerkraan of andere soorten hijskranen leasen.

Bovenloopkraan, portaalkraan of containerkraan nodig? Deze kunt u financieren/leasen via LEASEOFFERTE.com

 • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service
 • Snel & eenvoudig
 • Scherpe tarieven

 • Bij LEASEOFFERTE.com kiest u zelf uw leverancier en merk portaalkraan, containerkraan of bovenloopkraan

  U kunt zelf uw bovenloopkraan, portaalkraan of containerkraan bij een leverancier uitzoeken. Wij verzorgen uw leaseovereenkomst. Bovenloopkraan van merken als Konecranes, Stahl, Abus, Demag, Cranestock, Vahle, Faller, Nedcranes worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

  Portaalkraan

  Een portaalkraan is een type kraan dat voornamelijk gebruikt wordt in werkplaatsen en fabrieken waar regelmatig zware lasten verplaatst moeten worden. Dit type kraan kan zware lasten verplaatsen en hijsen over de lengte en breedte van het werkoppervlakte. De draagbalk waarop de loopkat rijdt, wordt ondersteund door een verticale constructie die zelf ook kan rijden op een rail. Dit soort type kranen wordt meestal buiten toegepast.

  Containerkraan

  Een containerkraan is bedoeld voor het laden en lossen van containers. Dit is vergelijkbaar met een zware portaalkraan waarbij de draagbalk voor de loopkat uitsteekt voorbij de einden van de verticale draagconstructie. Om containerschepen te kunnen laden of lossen moet de loopkat ver voorbij de rand van de kade te kunnen komen.

  Vaste maandelijkse kosten

  Met leasing van uw bovenloopkraan, portaalkraan of containerkraan zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een bovenloopkraan of andere hijsmaterieel objecten bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw portaalkraan, containerkraan of bovenloopkraan, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden. Wanneer het een operational leasevorm betreft dan wordt de recycling machine niet op uw balans geactiveerd. Wanneer het einde van de looptijd is bereikt is er een mogelijkheid tot koop door middel van een koopoptie.

  De voordelen van leasen:

  Financial lease is de meest gekozen vorm en zijn de volgende voordelen te behalen:

  • De investering kunt u voor 100% financieren.
  • Wanneer u een bovenloopkraan financiert behoud u uw werkkapitaal.
  • Het voordeel van financial Lease is dat de machine direct op uw balans komen te staan en u ook kunt profiteren van mogelijk fiscaal voordeel.
  • Het tot stand komen van de financiering van de door u gekozen machine gaat veel sneller en gemakkelijker dan financiering van een bancaire lening.
  • U betaalt vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

  Ook (jong) gebruikte bovenloopkranen kunt u financieren:

 • Machines tot 3 jaar oud – maximale looptijd leaseperiode 60 maanden
 • Machines vanaf 3 tot 5 jaar – maximale looptijd leaseperiode 48 maanden
 • Machines vanaf 5 tot 10 jaar – maximale looptijd leaseperiode 36 maanden
 • Waarom LEASEOFFERTE.com?

  Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Deze onafhankelijkheid in combinatie met de samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn de beste oplossing voor u biedt.

  Naast bovenloopkranen kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere machines leasen:  lees meer... lees minder

  Maak direct uw Leaseofferte

  1

  Stap

  2

  Stap

  3

  Stap

  Uw Leasebedrag per maand € 0


  Alle velden met een * zijn verplicht.

  Alle velden met een * zijn verplicht.


  Alle velden met een * zijn verplicht.


  Direct contact