draai uw apparaat horizontaal voor optimaal gebruik

Binnenvaartschip leasen

Binnenvaartschip leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig
✓ Bereken uw leaseprijs online!


Lease uw binnenvaartschip bij LEASEOFFERTE.com. Kies uw eigen type en merk binnenvaartschip, binnenvaartschepen of ander maritiem materieel en wordt direct eigenaar. Tegen een vast maandelijks leasebedrag en een looptijd tot maximaal 84 maanden maakt u optimaal gebruik van de fiscale voordelen en blijft uw werkkapitaal beschikbaar. Een acceptatie volgt doorgaans binnen 4 tot maximaal 48 uur. 

Naast het met financial lease (her)financieren van een binnenvaartschip verzorgt LEASEOFFERTE.com ook:

 • Leasing van pontons
 • Leasing van duwbakken
 • Leasing van duwboten
 • Leasing van baggerschepen
 • Leasing van motor vrachtschepen
 • Leasing van overige werkvaartuigen

Binnenvaartschip nodig? Deze kunt u financieren/leasen via LEASEOFFERTE.com

 • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service
 • Snel & eenvoudig
 • Scherpe tarieven
 • Vaste maandelijkse kosten

  Met leasing van een binnenvaartschip, binnenvaartschepen of ander maritiem materieel zijn uw kosten exact bekend. U betaalt een vast overeengekomen maandelijks leasebedrag. Het leasen van binnenvaartschepen een binnenvaartschip of ander maritiem materieel bij LEASEOFFERTE.com is mogelijk op basis van financial lease, operational lease of Sale en Leaseback. Bij een financial lease of sale en leaseback wordt uw bedrijf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw binnenvaartschip, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract te worden voldaan. Wanneer de laatste leasetermijn en de slottermijn is betaald en u aan alle contractuele verplichtingen heeft voldaan verkrijgt u het volledige eigendom.

  Ook een (jong) gebruikte binnenvaartschip, binnenvaartschepen of ander maritiem materieel kunt u financieren

  Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • Nieuw: maximale looptijd 84 maanden.
  • Gebruikt 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden.

  Leasevormen bij het leasen van een binnenvaartschip, binnenvaartschepen of ander maritiem materieel

  Financial lease
  U kunt kiezen voor financial lease. Bij deze financieringsvorm ligt het juridisch eigendom bij de financier met betrekking tot het binnenvaartschip, de binnenvaartschepen of ander maritiem materieel. Uw onderneming krijgt het economisch eigendom. Dit betekent dat tijdens de financieringsperiode het object op uw balans komt te staan en u op het materieel kunt afschrijven. Zodra de contractuele looptijd van de leaseovereenkomst eindigt bent u volledig eigenaar van het binnenvaartschip, de binnenvaartschepen of ander maritiem materieel.

  Operational lease
  U kunt kiezen voor operational lease. Bij deze leasevorm wordt een binnenvaartschip, binnenvaartschepen of ander maritiem materieel niet op de balans geactiveerd, waardoor uw bedrijf een betere balansverhouding zou kunnen hebben. Hierdoor ligt het juridisch en het economisch eigendom bij de financier en deze is eigenaar van het schip. Zodra het leasecontract eindigt, krijgt u de optie om het binnenvaartschip, de binnenvaartschepen of ander maritiem materieel te kopen. Ook bestaat de mogelijkheid om de leaseperiode te verlengen. 

  Sale en leaseback
  Een Sale en Lease back is een mogelijkheid voor bedrijven die reeds een binnenvaartschip, binnenvaartschepen of ander maritiem materieel bezitten, en behoefte hebben aan verruiming van het werkkapitaal. Bij deze leasevorm verkoopt u uw binnenvaartschip, de binnenvaartschepen of ander maritiem materieel aan de financier en leaset deze weer terug. Door deze verkoop aan de financier verkrijgt u kapitaal om te groeien en het materieel kunt u blijven gebruiken. Met deze leasevorm blijft u economisch eigenaar en het binnenvaartschip, de binnenvaartschepen of ander maritiem materieel blijft ook op uw balans staan. De financier is gedurende de overeengekomen leaseperiode juridisch eigenaar. Zodra de contractuele looptijd van de leaseovereenkomst eindigt bent u volledig eigenaar van het binnenvaartschip, de binnenvaartschepen of ander maritiem materieel.

  De voordelen van leasen:

  Financial lease en Sale en Leaseback is de meest gekozen vorm en zijn de volgende voordelen te behalen:

  • De investering kunt u voor 100% financieren. (na beoordeling en akkoord)
  • Wanneer u een financiert behoud u uw werkkapitaal.
  • Het voordeel van financial Lease is dat de object(en) direct op uw balans komen te staan en u kunt profiteren van de fiscale voordelen.
  • Het tot stand komen van de financiering gaat veel sneller en gemakkelijker dan financiering door middel van een bankkrediet.
  • U betaalt vaste leasetermijnen tijdens de looptijd.

  U kiest zelf het merk en type binnenvaartschip

  U kunt zelf een binnenvaartschip of binnenvaartschepen bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Er zijn bij LEASEOFFERTE.com verschillende soorten binnenvaartschepen die gefinancierd kunnen worden zoals: Droge lading schepen | Beunschepen | Tankschepen | Duw-/sleepboten en roll-on-roll-off-schepen.

  Waarom LEASEOFFERTE.com?

  Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Door goede samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn past bij uw wensen en de beste oplossing biedt.  lees meer... lees minder

  Maak direct uw Leaseofferte

  1

  Stap

  2

  Stap

  3

  Stap

  Uw Leasebedrag per maand € 0


  Alle velden met een * zijn verplicht.

  Alle velden met een * zijn verplicht.


  Alle velden met een * zijn verplicht.


  Direct contact