Betonmixer

Betonmixer

Betonmixer leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Overweegt u een betonmixer te leasen? Goede keus, bij LEASEOFFERTE.com is een maximale looptijd van 84 maanden mogelijk en kunt u direct eigenaar worden van uw betonmixer. Binnen uiterlijk 4 tot 48 uur ontvangt u de uitslag van uw financieringsaanvraag voor uw betonmixer. Mocht u vragen hebben dan staan onze leasespecialisten graag voor u klaar.

Betonmixer leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Snel & eenvoudig
  • Scherpe tarieven

Ook (jong) gebruikte betonmixers kunt u financieren

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • Nieuw materieel: maximale looptijd 84 maanden.
  • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een betonmixer? Door dit te leasen zijn bouw- en grondverzet objecten meer gangbaar dan het arrangeren van een banklening. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en met lagere rentepercentages te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

U kiest zelf het merk en type betonmixer

U kunt zelf een betonmixer bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. betonmixers van merken als Mercedes-Benz, MAN, Volvo, Scania, Iveco, DAF, Renault, Hino, FAW en Kamaz worden regelmatig geleased bijLEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Vaste maandelijkse kosten

Met een betonmixer lease zijn uw kosten exact bekend. U betaalt een vast leasebedrag per maand. Het leasen van een betonmixer of andere bouw- en grondverzet machines bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw betonmixer. Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Flexibel leasecontract

Bij financial lease zit u in tegenstelling tot bij operational lease niet vast aan een vaste looptijd van een leasecontract. Als u gedurende de looptijd een andere betonmixer of ander bouwmachines of grondverzetmachines overweegt aan te schaffen, bestaat de mogelijkheid uw huidige machine in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Naast betonmixers kunt u bij LEASEOFFERTE ook andere bouw - en grondverzetmachines leasen

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Betonmixer
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Betonmixer
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.