Bestelbus

Bestelbus

Bestelbus Leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Bestelbus leasen? Bent u van plan om een bestelbus te leasen? Dan wilt u natuurlijk niet te veel betalen. Er is ontzettend veel lease aanbod voor allerlei verschillende soorten bussen. Daarom gaan wij voor jou op zoek naar de laagste prijs!

Wilt u ook een bestelbus leasen? Wij vinden het beste aanbod!

  • Een voorstel op maat
  • Snel een voorstel
  • Onafhankelijk advies
  • De beste prijs

Waarom kiezen voor LEASEOFFERTE.com?

Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om de beste deal te vinden als je een bestelbus wilt leasen. Er is namelijk erg veel aanbod en daarom vergelijken wij verschillende aanbieders met elkaar. Vervolgens geven wij eerlijk en onafhankelijk advies over de beste opties. Hierdoor wordt het mogelijk om voor een laag bedrag een nieuwe bestelbus te leasen.

Oude bestelbus inruilen

Het komt regelmatig voor dat mensen hun oude bestelbus in willen ruilen voor een nieuwe en gebruik maken van financial lease. Je kunt namelijk het openstaande bedrag verrekenen met het nieuwe leasecontract. Hierdoor is het mogelijk om in een nieuwe bestelbus te rijden voor een vast en laag tarief per maand!

 

Sneller groeien als bedrijf door te leasen

Als bedrijf is het belangrijk om te blijven groeien. U kunt dus niet altijd wachten op het moment dat u genoeg eigen geld heeft om een nieuwe bestelbus te kopen. In veel gevallen is het leasen van een bestelbus een stuk handiger. U kunt hierdoor direct profiteren en gebruik maken van een nieuwe bestelbus zonder hoge investeringen te doen. Dit is dan ook de reden dat veel bedrijven ervoor kiezen om bedrijfsmiddelen te leasen.

 

Bestelbus voor het MKB

Steeds meer MKB bedrijven kiezen ervoor om een bestelbus te leasen. Het is namelijk erg handig om niet afhankelijk te zijn van andere en zelf de mogelijkheid te hebben om producten te vervoeren. Dit zorgt voor een betere en snellere service voor je klanten. Daarnaast is het al mogelijk om zonder grote investeringen een goede bestelbus te leasen voor je bedrijf.

 

Een lening van de bank?

Wanneer je de financieringsmogelijkheden van een bestelbus op een rijtje zet, kom je vaak al snel tot de conclusie dat financial lease de beste optie is. Natuurlijk is het ook mogelijk om een lening af te sluiten bij een bank, maar helaas verstrekken zij deze in veel gevallen niet. Daarnaast duurt het vaak een stuk langer voordat alles in orde is. Ook is het mogelijk om de bestelbus zelf te financieren, maar veel mensen vinden deze optie niet prettig.

De voordelen van een bestelbus leasen

Wanneer je een bestelbus gaat leasen, zijn er een aantal voordelen. Het belangrijkste is natuurlijk dat je precies weet waar je aan toe bent. Je loopt geen risico en betaalt iedere maand een vast bedrag. Je kunt het hele aankoopbedrag exclusief BTW helemaal financieren. De BTW moet je zelf betalen, maar deze kun je vervolgens weer terugvorderen bij de fiscus.

Een ander voordeel is dat je direct economisch eigenaar bent van de bus op het moment dat je kiest voor financial lease. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van belastingvoordelen en kun je de bus afschrijven via de resultatenrekening.

Wil je toch tussentijds extra aflossen? Ook dat is mogelijk met financial lease. Hierdoor wordt de looptijd korter.

Ook een bestelbus leasen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Naast een bestelbus kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere objecten leasen

 

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Bestelbus
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Bestelbus
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.