Bedrijfswagen

Bedrijfswagen

Bedrijfswagen Leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Bedrijfswagen leasen? Wordt direct eigenaar van uw nieuwe bedrijfswagen en betaal een maandelijks lease bedrag. Na uw aanvraag zullen wij direct opzoek gaan naar het voordeligste aanbod. Doorgaans komen wij binnen 4 tot 48 uur met een voorstel.

Bedrijfswagen leasen? Bij LEASEOFFERTE.com bent u verzekerd van het beste aanbod.

 

  • Snel geaccepteerd
  • Een persoonlijk aanbod
  • Snelle en persoonlijke service
  • Lage tarieven
  • Makkelijk en snel

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wanneer je opzoek bent naar een nieuwe bedrijfswagen, kom je al snel een hoop lease aanbod tegen. Maar waar vind je nu het laagste tarief? Dat kan soms best lastig zijn. Wij geven onafhankelijk advies en vergelijken verschillende aanbieders met elkaar. Hierdoor bent u verzekerd van het laagste tarief!

Flexibel leasecontract met een financial lease

Bij financial lease, staat de looptijd van tevoren al vast. Natuurlijk kan het voorkomen dat u voordat het contract afloopt al toe bent aan een nieuwe bedrijfswagen. Gelukkig is het in veel gevallen mogelijk om uw oude bedrijfswagen in te ruilen voor een nieuwe. Het openstaande bedrag zal dan verrekend worden met het nieuwe contract.

Krediet van een bank of financial lease?

Ook zijn er mensen die overwegen om te kiezen voor een zakelijke lening om een nieuwe bedrijfswagen te kopen. Helaas komt hier vaak nog een hoop bij kijken. Daarnaast verstrekt een bank in veel gevallen niet zo snel een lening voor een bedrijfswagen. Financial lease is dan een betere optie. Dit brengt een hoop voordelen met zich mee. U hoeft geen eigen geld te gebruiken, maar betaalt een vast tarief per maand. Daarnaast is financial lease altijd snel geregeld.

Een bedrijfswagen leasen voor een vast bedrag per maand

Het grote voordeel van een bedrijfswagen leasen, is dat u precies weet waar u aan toe bent. Geen onverwachtse kosten, maar een vast laag bedrag per maand. De financiering kunt u afsluiten voor het gehele aankoopbedrag exclusief BTW. De BTW betaalt u namelijk aan de dealer en kunt u vervolgens weer terugvorderen bij de belastingdienst.

Bij financial lease wordt u economisch eigenaar van uw bedrijfswagen. De bedrijfswagen wordt dan ook opgenomen op de balans en via de resultatenrekening kunt deze afschrijven. In sommige gevallen is het mogelijk om gebruik te maken van bepaalde belastingvoordelen zoals de investeringsaftrek.

Als u tussentijds wilt aflossen is dat ook mogelijk. Hierdoor wordt de looptijd verkort. Aan het einde van het contract hoeft u alleen de eventueel overeengekomen slottermijn nog te betalen. Ook kunt u dit verrekenen op het moment dat u weer een nieuwe bedrijfswagen gaat leasen.

 

Naast een bestelbus kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere objecten leasen
 

 

 

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Bedrijfswagen
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Bedrijfswagen
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.