Autotransporter

Autotransporter

Autotransporter leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Autotransporter leasen? Voor vele bedrijfsmiddelen zoals machines, auto's en bedrijfsinrichting is financial lease vaak gebruikelijk. Waarom dan niet voor een autotransporter? U hoeft als bedrijf geen investering te doen en betaalt alleen de BTW aan. Verder betaalt u maandelijks een vast termijnbedrag, waarmee u uiteindelijk als bedrijf na de afgesproken periode volledig eigenaar bent van de aanhanger.

Autotransporter leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Deze onafhankelijkheid in combinatie met de samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn de beste oplossing voor u biedt.

Ook een (jong) gebruikte autotransporter of autotransporters kunt u financieren / leasen

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • Nieuw materieel: maximale looptijd 72maanden
  • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden

U kiest zelf het merk autotransporter

U kunt zelf uw autotransporter bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. autotransporters van merken als MAN, Mercedes Benz, Volvo en DAF worden regelmatig geleased bijLEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw autotransporter zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een autotransporter of andere trucks en trailers objecten bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw autotransporter, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een autotransporter? Door dit te leasen zijn deze objecten meer gangbaar dan het arrangeren van een banklening. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en met lagere rentepercentages te realiseren dan wanneer u bij uw huidige bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Flexibel leasecontract

Financial lease kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, is het vaak mogelijk uw materieel zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Naast autotransporters kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere trucks en trailers objecten leasen

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Autotransporter
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Autotransporter
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.