Autolaadkraan

Autolaadkraan

Autolaadkraan leasen?

✓Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Autolaadkraan leasen? Neem met een leaseperiode van maximaal 72 maanden een autolaadkraan voor uw bedrijf. Tegen betaling van een vast maandelijks leasebedrag bent u direct eigenaar van deze machine. Met deze optie bent u niet alleen voordeliger uit dan bij een banklening, maar een autolaadkraan leasen heeft ook fiscale voordelen.

Autolaadkraan nodig? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Deze onafhankelijkheid en samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn de beste oplossing voor u biedt.

Ook een (jong) gebruikte autolaadkraan of autolaadkranen kunt u leasen / financieren

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • Nieuw materieel: maximale looptijd 72 maanden
  • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden

Flexibel leasecontract

Financial lease kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, is het vaak mogelijk uw materieel zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een autolaadkraan? Het leasen van soortgelijk equipment of materieel is meer gangbaar dan het arrangeren van een banklening. Het is eenvoudiger, sneller en met marktconforme rentepercentages te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw autolaadkraan zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van autolaadkranen of andere trucks en transport objecten bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw autolaadkraan, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

U kiest zelf het merk en type autolaadkraan

U kunt zelf uw autolaadkraan bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Autolaadkranen van merken als Atlas, HIAB, HMF, Hoeflon en Palfinger worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

 

Naast autolaadkranen kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere trucks en transport objecten leasen

Leasing van trailers

Leasing van aanhangwagens

Leasing van autotransporters

Leasing van kippers

Leasing van opleggers

Leasing van trucks

Leasing van verkoopwagens

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Autolaadkraan
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Autolaadkraan
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.