Asfalteermachine | Wegenbouwmachine

Asfalteermachine | Wegenbouwmachine

Asfalteermachine of Wegenbouwmachine leasen?
✓Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

 

Een Wegenbouwmachine of asfalteermachine leasen? Dit is ook gebruikelijk. Een dergelijke machine leasen kan met een looptijd van maximaal 84 maanden tegen een vast maandelijks leasebedrag. Waarom financial lease? Het is vaak voordeliger dan een het aanvragen van een bankkrediet en niet te vergeten u hoeft uw werkkapitaal niet aan te spreken.

Asfalteermachines of wegenbouwmachines leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Ook (jong) gebruikte aggregaten of generatoren kunt u financieren

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • Nieuw materieel: maximale looptijd 84 maanden.
  • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden.

U kiest zelf het merk en type asfalteermachine of wegenbouwmachine

U kunt zelf uw asfalteermachine bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Asfalteermachines van merken als Vogele, Roadtec en Caterpillar worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Flexibel leasecontract

Bij financial lease zit u in tegenstelling tot bij operational lease niet vast aan een vaste looptijd van een leasecontract. Als u gedurende de looptijd nieuwe machines overweegt, is het vaak mogelijk om deze machines in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw asfalteermachine of wegenbouwmachine zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een asfalteermachine of andere wegenbouwmachines bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw asfalteermachine, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een wegenbouwmachine of asfalteermachine? Een financial lease komt in de regel meer voor dan het aanvragen van een bankkrediet. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en met lagere rentepercentages te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Naast asfalteermachines kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere bouw - en grondverzetmachines leasen

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Asfalteermachine | Wegenbouwmachine
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Asfalteermachine | Wegenbouwmachine
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.