Aggregaat | Generator

Aggregaat | Generator

Aggregaat of Generator leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Bij LEASEOFFERTE.com kunt u uw aggregaat of generator leasen tot wel maximaal 84 maanden. Ook heeft het leasen van apparatuur fiscale voordelen. U kunt namelijk de machine op uw balans zetten, in termijnen betalen en er direct gebruik van maken. Daarnaast heeft u ook nog de luxe om uw eigen leverancier en merk uit te kiezen.

Aggregaat of Generator leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Ook (jong) gebruikte aggregaten of generatoren kunt u financieren

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • Nieuw materieel: maximale looptijd 84 maanden.
  • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden.

U kiest zelf het merk en type aggregaat

U kunt zelf uw generator bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Generatoren van merken als Iveco, Himoinsa en Europower worden regelmatig geleased bijLEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

Beter financial lease dan een bankkrediet

Investeren in een aggregaat? Door dit te leasen zijn aggregaat objecten meer gangbaar dan het arrangeren van een banklening. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en met lagere rentepercentages te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

 

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw aggregaat zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een aggregaat of andere bouw- en grondverzet objecten bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw aggregaat, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Naast aggregaten kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook bouw - en grondverzetmachines leasen

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object Aggregaat | Generator
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
Aggregaat | Generator
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.