AGF-Productielijn

AGF-Productielijn

AGF-Productielijn leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

AGF-productielijn leasen? Een acceptatie is doorgaans binnen 4 tot 48 uur dankzij de goede samenwerking met vele financieringslijnen. U kunt direct eigenaar worden van het door u gekozen type en merk AGF-productielijn tegen een vast maandelijks bedrag en met een looptijd van maximaal 84 maanden. Ook gebruikte machines binnen de Food & AGF kunt u bij ons leasen.

AGF-Productielijn nodig? Deze kunt u financieren/leasen via LEASEOFFERTE.com

 • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service
 • Snel & eenvoudig
 • Scherpe tarieven

Flexibel leasecontract

Financial lease kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd een nieuwe AGF machine overweegt, is het vaak mogelijk uw materieel zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Vaste maandelijkse kosten

Met leasing van uw AGF-productielijn zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag. Het leasen van Food & AGF machines of apparatuur bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw agf-productielijn, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

De voordelen van leasen:

Financial lease is de meest gekozen vorm en zijn de volgende voordelen te behalen:

 • De investering kunt u voor 100% financieren.
 • Wanneer u een machine financiert behoud u uw werkkapitaal.
 • Het voordeel van financial Lease is dat de machine direct op uw balans komen te staan en u ook kunt profiteren van mogelijk fiscaal voordeel.
 • Het tot stand komen van de financiering van de door u gekozen machine gaat veel sneller en gemakkelijker dan financiering van een bancaire lening.
 • U betaalt vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

Ook (jong) gebruikte AGF-productielijnen kunt u financieren:

 • Machines tot 3 jaar oud - maximale looptijd leaseperiode 60 maanden
 • Machines vanaf 3 tot 5 jaar - maximale looptijd leaseperiode 48 maanden
 • Machines vanaf 5 tot 10 jaar - maximale looptijd leaseperiode 36 maanden

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Deze onafhankelijkheid in combinatie met goede samenwerkingen met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn het beste past en voldoet aan uw wensen.

Naast AGF-productielijnen kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere AGF machines leasen:

Lease calculator

Bereken uw lease (stap 1)
Object AGF-Productielijn
Aanschafprijs 0,00
Aanbetaling 0,00
Slottermijn 0,00
Looptijd 12 maanden

Bereken uw lease (stap 1)
Object
AGF-Productielijn
Aanschafprijs
0,00
Aanbetaling
0,00
Slottermijn
0,00
Looptijd
12 maanden
Maandbedrag
0,00 p/m
Alle velden met een * zijn verplicht.