draai uw apparaat horizontaal voor optimaal gebruik

3D printer leasen

3D printer leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig
✓ Bereken uw leaseprijs online!


3D printer leasen? U kunt direct eigenaar worden van een type of merk 3D printer naar keuze. U kunt kiezen uit verschillende looptijden maar met een maximale leaseperiode van 84 maanden tegen een vooraf overeengekomen vast maandelijks leasebedrag. Vanwege de samenwerking met vele financieringslijnen en onze leasespecialisten is een snelle beoordeling mogelijk en volgt een acceptatie doorgaans binnen 4 tot 48 uur.

3D printer nodig? Deze kunt u financieren/leasen via LEASEOFFERTE.com

 • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service
 • Snel & eenvoudig
 • Scherpe tarieven

 • Bij LEASEOFFERTE.com kiest u zelf uw leverancier:

  U kiest zelf uw 3D printer bij een leverancier uit en levert bij ons de offerte aan. Wij verzorgen de rest!

  Vaste maandelijkse kosten

  Met leasing van uw 3D printer zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een 3D printer of andere grafische machines bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw 3D printer, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

  U kiest zelf het merk en type 3D printer

  U kunt zelf uw 3D printer bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. 3D printer van merken als Flashforge, Felix en Raise3D worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

  Flexibel leasecontract

  Bij financial lease zit u - in tegenstelling tot bij operational lease - niet vast aan een vaste looptijd van een leasecontract. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, is het vaak mogelijk uw materieel zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.


  Beter financial lease dan een bankkrediet

  Investeren in een 3D printer? Grafische machines leasen is meer gangbaar dan het arrangeren van een banklening. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en met lagere rentepercentages te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

  Waarom LEASEOFFERTE.com?

  Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Deze onafhankelijkheid in combinatie met de samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn de beste oplossing voor u biedt.

  Naast 3D printers kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere machines leasen:

 • Financieren/leasen van Prepress;
 • Financieren/leasen van Drukpress;
 • Financieren/leasen van Post/afterpress.


 • lees meer... lees minder

  Maak direct uw Leaseofferte

  1

  Stap

  2

  Stap

  3

  Stap

  Uw Leasebedrag per maand € 0


  Alle velden met een * zijn verplicht.

  Alle velden met een * zijn verplicht.


  Alle velden met een * zijn verplicht.


  Direct contact